Πολιτισμός

Τραγούδια και διαφημίσεις

Τραγούδια και διαφημίσεις
Μουσικές συνθέσεις και τραγούδια "ντύνουν" διαφημίσεις και γίνονται viral.

Πολύ συχνά τα τελευταία τριάντα  και πλέον χρόνια μουσικές συνθέσεις και τραγούδια, μπάντες και τραγουδιστές αναδεικνύονται και πολλές φορές απογειώνονται μέσα από διάφορα διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ.

Ποιος ήξερε τον Klaus Nomi και το Total Eclipse πριν από την τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού απεριτίφ; Ελάχιστοι. Πόσοι θυμόντουσαν τον Johnny Tillotson και το Poetry In Motion; Μια προφητική τηλεοπτική διαφήμιση γάλακτος της δεκαετίας του ογδόντα έδινε ραντεβού με τους σημερινούς ανθρώπους της τεχνολογίας τα ρομπότ και τα κάθε μορφής τεχνολογικά gadgets έχοντας ως μουσικό χαλί το Rendez-Vous του Jean Michel Jarre.

Το “Je Ne Veux Pas Travallier” απογείωσε παγκοσμίως τους Pink Martini ενώ το “Run” του Ludovico Einaudi αποτέλεσε διαβατήριο για τον Ιταλό συνθέτη να ταξιδέψει και να παίξει τις μουσικές του στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου ανάμεσα σε αυτά και το Ηρώδειο. “Φίλα Με” τραγούδησε το 2013 ο Σταμάτης Κραουνάκης για να γίνει viral πέντε χρόνια μετά την άνοιξη του 2018 “ντύνοντας” μουσικά τηλεοπτικό σποτ μπύρας!

Φαίνεται πως το 2019 άλλο ένα τραγούδι… διαμαντάκι γίνεται viral και το ψάχνουν όλοι…  μα όλοι όμως: “Dance With Me” σε σύνθεση της Μαριέττας Φαφούτη και ερμηνεία της Κατερίνας Μπουρνάκα. Ένα τραγούδι που θα σου τονώνει το ηθικό σε μία δύσκολη καθημερινότητα, ανέμελο τόσο όσο, ενισχύει την επιθυμία σου για μία ωραία βόλτα, σε γεμίζει ενέργεια και διάθεση για χορό κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό γιατί το καλοκαίρι έφτασε (επιτέλους). Το τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα τις επόμενες μέρες.

Πάρτε μια γεύση και καλό καλοκαίρι 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments