Video

Survivor διαρροή (30/5/19): Πότε θα τελειώσει το reality επιβίωσης (vids)

Survivor διαρροή (30/5/19): Πότε θα τελειώσει το reality επιβίωσης (vids)
Survivor διαρροή (30/5/19): Προς την ολοκλήρωση του οδεύει το reality επιβίωσης.

Survivor διαρροή (30/5/19): Το Survivor οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωσή του. Η τρίτη χρονιά προβολής για το reality επιβίωσης δεν ήταν η ιδανική, καθώς έχει περάσει από χίλια κύματα. Νέοι παίκτες, νέα αγωνίσματα, παλιοί παίκτες που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι και ανάμιξη των ομάδων ήταν μερικές από τις αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι.

Όμως ακόμα και έτσι το Survivor δεν μπόρεσε να φτάσει τις προηγούμενες επιτυχίες στα νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα βρέθηκε πίσω από τα προγράμματα των άλλων σταθμών και όταν αυτά τελείωσαν, δεν σημείωσε σημαντική άνοδο και έφτασε στο σημείο να κονταροχτυπιέται με ελληνικές ταινίες.

Αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι το reality θα τελειώσει άρον άρον το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά γα την επόμενη σεζόν αφού η συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί δεν έχει ακόμη κλείσει, ενώ έχουν παρουσιαστεί οικονομικά κολλήματα μεταξύ των δυο πλευρών. Πλέον όμως όλοι αφήνουν πίσω τις επαφές αφού ΣΚΑΙ και Τούρκος παραγωγός ασχολούνται με τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού, ο μεγάλος νικητής θα προκύψει φέτος την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, επί ελληνικού εδάφους, όπως ,άλλωστε, έγινε και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια με τις επικείμενες εκλογές που θα γίνουν -κατά πάσα πιθανότητα- στις 7 Ιουλίου, ο τελικός του Survivor ενδέχεται να τροποποιηθεί λόγω εκλογών.

Survivor: Τα δίνουν όλα οι ομάδες για το τελευταίο αυτοκίνητο (trailer)

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor η άσπρη και η μαύρη ομάδα θα αγωνιστούν για το τελευταίο αυτοκίνητο στο Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χικμέτ που είχε ως αποτέλεσμα να τον διακόψουν λόγω της ψυχολογικής φόρτισης που υπήρχε. Μάλιστα, θα δούμε και το κουίζ ερωτήσεων που οι Survivor 2019 θα αγωνιστούν εναντίων των Παλαίμαχων.

Δείτε το trailer:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments