Αθλητισμός

Αλί Σισέ: Οι Άγγλοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Αλί Σισέ: Οι Άγγλοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον Παναθηναϊκού και ΑΕΚ
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ αλλά και Μπόλτον παρακολουθούν την περίπτωση του Αλί Σισέ του Κισσαμικού.

Ο διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε (5 συμμετοχές στην εθνική) αμυντικός του AOX/Κισσαμικού, Αλί Σισέ που γεννήθηκε στην Αγγλία, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα “HITC”.

O 24χρονος στόπερ ξεκίνησε από την ακαδημία της Άρσεναλ, για μία τριετία βρέθηκε στη Λέστερ (2013-16) χωρίς πάντως να καταγράψει κάποια συμμετοχή καθώς δόθηκε δανεικός σε Κόλτσεστερ και Κέμπριτζ, ενώ ακολούθησαν η Μπαρνέτ και η σουηδική Φρέι, πριν μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά.

Με τη φανέλα των Κρητικών ο Σισέ μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές και μία ασίστ (στον αγώνα με την ΑΕΚ), ενώ αγωνίστηκε τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα στην ΑΕΚ στο Κύπελλο.

«Η Μπόλτον (σ.σ. υποβιβάστηκε φέτος από την Championship στη League One), ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ εξετάζουν τον πρώην παίκτη της Λέστερ, Αλί Σισέ, ως ελεύθερου αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με πηγές κοντά στον σύλλογο (σ.σ. στην Μπόλτον)», αναφέρει το δημοσίευμα, σημειώνοντας ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος τον επόμενο μήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments