Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σε δεύτερη μοίρα του Σίλβα – Ψάχνει το “μπαμ” στα χαφ

ΠΑΟΚ: Σε δεύτερη μοίρα του Σίλβα – Ψάχνει το “μπαμ” στα χαφ
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την απόκτηση μεγάλου ονόματος στα χαφ και έχει βάλει στο περίμενε τον Ισμαέλ Σίλβα.

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλο και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει σημαντική ενίσχυση. Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών μιλούσαν για συμφωνία με την πλευρά του Ισμαέλ Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος είχε δώσει τα χέρια και ήταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την περίπτωση του έμπειρου χαφ της Αχμάτ Γκρόζνι. Μπορεί μέχρι και σήμερα οι Ρώσοι να έχουν σίγουρη την μεταγραφή, αλλά κάτι άλλο παίζεται στο παρασκήνιο. Γι’αυτό δεν έχει έρθει ο Σίλβα στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Πάει για “μπαμ” ο ΠΑΟΚ

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βρει μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι καλύτερος από το Σίλβα και θα προσθέσει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του κέντρου. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι κάποιος αναγνωρίσιμος ποδοσφαιριστής.

Οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν μια δυνατή μεταγραφή – απάντηση στην κίνηση του Ολυμπιακού να φέρει στη χώρα μας τον Ματιέ Βαλμπουενά. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου επιθυμεί να έχει όσο πιο γρήγορα έτοιμο το ρόστερ του προκειμένου να τα δώσει όλα για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments