Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (6/1)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο (6/1)
Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο (6/1).

Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο (6/1).  Kριός: Η οικονομική αβεβαιότητα ή η αστάθεια μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις θετικές αλλαγές που θα επηρεάσουν άμεσα τη σχέση σου. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, σχετικά με τις ανησυχίες, τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, μπορεί να είναι απαραίτητη…. επειδή μπορεί να υπάρχουν όρια σ’ αυτά που μπορείς να αντιμετωπίσεις ή να επιλύσεις μόνη σου. Ένα οικονομικό θέμα, θα αποτελέσει τη βάση μιας καθυστέρησης…. και το γεγονός πως θα το ανοίξεις για να αντιμετωπιστεί και να λυθεί, θα διασφαλίσει ότι θα τακτοποιηθεί γρήγορα.

Ταύρος: Κάτι που συνδέεται με τις ερωτικές σου υποθέσεις, θα φανεί πιο σταθερό ή γειωμένο, φέρνοντας μια αίσθηση ανακούφισης. Η άνεση που θα προέλθει απ’ αυτό, θα σ’ ενθαρρύνει να γίνεις πιο ανοιχτή με τις ρομαντικές σκέψεις και τα συναισθήματά σου αυτή τη στιγμή ή ίσως λειτουργήσεις αυθόρμητα, σ’ αυτό που κανονικά θα δρούσες, μεθοδικά. Αν αισθάνεσαι ότι έχεις περισσότερο έλεγχο στην κατεύθυνση της ερωτικής σου ζωής, τότε έχεις απόλυτο δίκιο!

Δίδυμοι: Η επιρροή της Σελήνης θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις, το βάθος των ρομαντικών σου συναισθημάτων αυτή τη στιγμή και ίσως χρειαστεί να αποσυνδέσεις τον εαυτό σου σύντομα. Βυθίζοντας τον εαυτό σου στην ειρήνη και την ησυχία θα είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις τη σωστή οπτική, για το πού βρίσκεσαι με τον εραστή σου. Θα εκπλαγείς από τα συμπεράσματά σου!

Kαρκίνος: Η υποστήριξη που προσφέρεις στον αγαπημένο σου αυτή τη στιγμή, ωφελεί και σένα. Θα είναι μάλιστα ένα σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη της σχέσης σου, σ’ ένα νέο και βαθύτερο επίπεδο. Είσαι ευλογημένη, με μεγάλη ευαισθησία κι διορατικότητα σε ό,τι αφορά τη σχέση σου τώρα. Ίσως, οφείλεται σε κάποιον που ξέρει ότι είσαι εκεί γι’ αυτόν, με τον τρόπο που χρειάζεται… έτσι ώστε να δημιουργηθεί ή ν’ αναβιώσει η εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Λέων: Όσο περισσότερο ανοιχτόμυαλη είσαι με τις ερωτικές σου υποθέσεις, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η διαφορά που μπορείς να πετύχεις, στις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου. Παράτα τις αναστολές ή τις αμφιβολίες γύρω από αυτό που ξέρεις βαθιά μέσα σου πως θέλεις, και νιώθεις την ανάγκη να πεις στο σύντροφό σου. Θέλει να ακούσει την αλήθεια…. και θα του την προσφέρεις, όντας ο αληθινός εαυτός σου.

Παρθένος: Πιθανότατα να χαίρεσαι όταν έχεις μεγάλες ιδέες και συνδυάζεις μυαλό και καρδιά για να δημιουργήσεις μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου. Ξέρεις ότι δεν έχεις ουτοπιστικές φαντασιώσεις και ό, τι σκοπεύεις να εφαρμόσεις ό,τι είναι πραγματικό και απτό. Το μόνο εμπόδιο που μπορεί να αντιμετωπίσεις στα μεγαλόπνοα σχέδιά σου, είναι να αποφασίσεις, ποια ιδέα σε εμπνέει περισσότερο!

Zυγός: Υιοθετώντας ένα ανοιχτό, και δεκτικό μυαλό θα μπορέσεις να δεις τη σχέση σου, από μια νέα σκοπιά. Αυτό είναι τόσο έγκαιρο όσο και απαραίτητο, ακόμα και αν παρουσιάζεται ένα δίλημμα σχετικά με το ποια πρέπει να είναι η επόμενη σου κίνηση. Δεν είσαι μόνο καταπληκτικά τοποθετημένη για να δημιουργήσεις σημαντικές αλλαγές στη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να τη μεταμορφώσεις τόσο, που θα γίνει αγνώριστη η ερωτική σου ζωή, σύντομα.

Σκορπιός: Η επιρροή της Σελήνης στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, μπορεί να σου θυμίσει τα κοινά που έχεις με τον εραστή σου. Όσο όμορφο και καθησυχαστικό μπορεί να είναι αυτό, θα είσαι πρόθυμη να κοιτάξεις στις σκιές και να αισθανθείς, πως δε βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με το σύντροφό σου. Αυτό όμως ίσως να σε καθησυχάσει, γιατί οι διαφορές ανάμεσά σας, μπορεί να διατηρούν τη σχέση σας πολύ ενδιαφέρουσα.

Τοξότης: Οι ευθύνες της καθημερινότητάς σου, θα μπορούσαν να αγνοηθούν και να παραμεριστούν, λόγω της επιδίωξής σου για κάτι, που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Θέλεις να ευχαριστηθεί η καρδιά σου και να ξαναβρείς το κέφι σου αυτή τη στιγμή. Όταν αισθάνεσαι ευτυχισμένη και αισιόδοξη, είσαι στα καλύτερά σου. Κι αυτό…. κάποιος θα το παρατηρήσει!

Αιγόκερως: Η Σελήνη επηρεάζει τα πάντα στη ζωή σου, πολύ ευχάριστα… και μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ, για να ανακαλύψεις όλες τις αισθησιακές απολαύσεις που προσφέρονται. Αν νιώθεις την επιθυμία να κακομάθεις τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο, τότε κάνε το. Φροντίζοντας τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή, θα μπορούσε να σε χαλαρώσει… και όταν υπενθυμίσεις στον εαυτό σου, πόσο ξεχωριστή είσαι, να είσαι σίγουρη πως το ταίρι σου, θα συνδεθεί μ’ αυτή την ερωτική ατμόσφαιρα.

Υδροχόος: Η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια και μπορεί να ενισχύσει τον συναισθηματισμό σου, που θα επηρεάσει με τη σειρά του, τη σχέση που έχεις με το σύντροφό σου. Αυτός μπορεί επίσης να είναι ο λόγος, που θα μειωθεί η ένταση που υπάρχει στη σχέση σου. Η ενισχυμένη ευαισθησία που δείχνεις για τα ερωτικά σου μπορεί να σε βοηθήσει ν’ αποκαταστήσεις την αρμονία, όπου είναι απαραίτητο.

Ιχθύες: Η ικανότητά σου να επικοινωνείς ή να μεταφέρεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου υποστηρίζεται από μεγάλη ευαισθησία και συμπόνια αυτή τη στιγμή. Και μπορούν να βοηθήσουν στην ύφεση των εντάσεων ή των επικοινωνιακών προβλημάτων, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αντί να εστιάζεις στις ελλείψεις της σχέσης σου, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι ενισχύει την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Άρπαξε την ευκαιρία να δημιουργήσεις όμορφες αναμνήσεις, σήμερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments