Αυτοδιοίκηση

Μπακογιάννης για το αποτέλεσμα των εκλογών: Θα τα δώσουμε όλα (vid)

Μπακογιάννης για το αποτέλεσμα των εκλογών: Θα τα δώσουμε όλα (vid)
Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος σε πανηγυρικό κλίμα έκανε την πρώτη του δήλωση.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών, είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων και στις πρώτες του δηλώσεις έξω από το εκλογικό του κέντρο, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν.

Μπακογιάννης: Θα τα δώσουμε όλα

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες για την εμπιστοσύνη και την τιμή και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από εδω και πέρα, 24 ώρες το 24, θα τα δώσουμε όλα. Επειδή είθισται να λέγεται ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης, όχι, θα είμαι ο τελευταίος και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου.

Στην απίθανη αδερφή μου και στους συνεργάτες μας, στους δημότες του Καρπενησίου και της Στερεάς Ελλάδας. Από τώρα τέρμα τα λόγια, ότι είπαμε. Τώρα έχει δουλειά. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Πρέπει να ξεποδαριαστούμε. Μπορεί να μην κερδίσουμε όλες τις μάχες αλλά θα τις δώσουμε μαζί. Θέλω να κρατήσετε το μαζί.

Από αύριο δεν υπάρχουν παρατάξεις στην Αθήνα. Για μια Αθήνα που μας ενώνει. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε αυτή την όμορφη μάχη, να πατήσουμε το γκάζι από την 1η Σεπτέμβρη. Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments