Τεχνολογία

Google: “Έπεσαν” Gmail και Youtube

Google: “Έπεσαν” Gmail και Youtube
Οι χρήστες των υπηρεσιών του Google αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα την τελευταία ώρα.

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες του internet ανά τον κόσμο την τελευταία ώρα, καθώς δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο Youtube και Gmail. Αρκετοί χρήστες στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στην Ασία και στην Αυστραλία έχουν παραπονεθεί ότι οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευσης στο «cloud» της Google, το Gmail και το Drive αντίστοιχα, εμφάνιζαν προβλήματα λειτουργίας. Μάλιστα το πρόβλημα φέρεται να έχει ¨εξαπλωθεί και στα Google Analytics.

Παρόμοιο πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει η Google και τον περασμένο Μάρτιο. Τότε το πρόβλημα επηρέαζε και τους «Χάρτες» (Google Maps), όπως είχε φανεί σε ιστοσελίδες που παρακολουθούν τέτοιου είδους προβλήματα στο διαδίκτυο. Τότε η Google είχε δηλώσει ότι μελετά τις σχετικές αναφορές και διευκρίνισε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Gmail, αλλά αντιμετωπίζουν μηνύματα σφάλματος όταν προσπαθούν να στείλουν μήνυμα, καθώς και άλλες απρόσμενες συμπεριφορές, π.χ. δυσκολία στο άνοιγμα συνημμένων αρχείων σε ηλεκτρονικά μηνύματα που έχει λάβει ο χρήστης.

Προβλήματα επίσης εμφάνισαν το Drive (ορισμένοι χρήστες έβλεπαν μηνύματα σφάλματος και δυσκολεύονταν να το χρησιμοποιήσουν), το Hangouts (οι χρήστες δεν μπορούσαν να «ανεβάσουν» φωτογραφίες ή να στείλουν συνημμένα αρχεία) και το Google Maps (π.χ. αδυναμία χρήσης του Street View).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments