Lifestyle

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πατέρα του

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πατέρα του
Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε αιφνίδια από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τον πατέρα του να τον αποχαιρετά μ' ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο νικητής του Power of Love έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να πέσει στα προστατευτικά του δρόμου και να χάσει ακαριαία τη ζωή του. Η είδηση της απώλεια τους προκάλεσε θλίψη στον χώρο των Media. Αρκετοί πρώην συμπαίκτες του και φίλοι έσπευσαν να πουν το δικό τους αντίο από τα Social Media. Μέσα σε αυτούς και ο πατέρας του άτυχου 28χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του θα γινόταν την ερχόμενη Δευτέρα στη Λέσβο, τόπο καταγωγής του πατέρα του. Ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε καθώς η οικογένεια περιμένει να γίνουν όλες οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία. Έτσι ο άτυχος νέος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Λέσβο. Ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα, Λάζαρος, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μήνυμα του στα social media. Έτσι, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Facebook κι έγραψε:

«ΓΙΕ ΜΟΥ ! θα είσαι το χαμόγελο μου ..πάντα …ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!!δε θέλω να πω τίποτα άλλο μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments