Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Κράτα ένα αναμμένο βεγγαλικό στην ανοιχτή παλάμη κι αν σκάσει θα πάθεις έγκαυμα. Κράτα το ίδιο βεγγαλικό με κλειστή την παλάμη, και αποχαιρέτησε τα δάχτυλα σου. Τώρα αντικατέστησε το «βεγγαλικό» με τη λέξη «οργή» και σκέψου τι προτιμάς: να ξεσπάσεις ή να την κρατήσεις μέσα σου; ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Το μυαλό σου μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πατάει γκάζι όμως έχει μπλοκάρει το χειρόφρενο και τα λάστιχα απλά σπινιάρουν κι έχουν αρχίσει να καίγονται. Η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν αποφασίσεις να θέσεις μερικές προτεραιότητες και πρώτα απʼ όλα στη δουλειά! Φτιάξε πρόγραμμα άμεσα γιατί έχεις και μια κοινωνική ζωή να κοιτάξεις στη συνέχεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Αν και εξωτερικά δείχνεις ήρεμος/η και χαλαρός/η όπως πάντα, εσωτερικά ο συναισθηματικός αντιδραστήρας σου δουλεύει υπερωρίες. Οικογενειακό ή συναισθηματικό παρελθόν σε ευθεία σύγκρουση με τις ανάγκες του παρόντος και η υπερένταση σου χτυπά την πόρτα! ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): «Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό». Όχι δεν γίναμε κατηχητικό. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί την μηνιαία αντίθεση της με τον Πλούτωνα, το συναισθηματικό έρεβος που κρύβεις κάτω από την σοβαρή κοινωνική μάσκα σου σε αγκαλιάζει. Με τον Πλούτωνα απέναντι σου συχνά πυκνά πλέον θα απελπίζεσαι ώσπου να πάψεις να φοβάσαι.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/6/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Αν αφήσεις αυτές τις μέρες το μυαλό να δουλεύει σε διπλό ταμπλό, και για τα δικά του ζητήματα και για τα ζητήματα της καρδιάς σου, μάλλον σε περιμένουν ήττες και στα δύο μέτωπα. Εμπιστέψου το ένστικτο σου αυτές τις μέρες και μην βάζει λογικά εμπόδια (απόσταση, διαφορά ηλικίας ή εργασιακού στάτους) σε κάποιον/α που προσπαθεί εναγωνίως να κερδίσει ένα χαμόγελο σου. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Αν υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά με τα οποία σταθερά πορεύεσαι στη ζωή σου (εκτός ίσως από ελάχιστες εξαιρέσεις) αυτό είναι η εργατικότητα και η συνέπεια. Μη γελιέσαι, πίσω απʼ τα χαρίσματα σου αυτά κρύβεται ο φόβος του να ρισκάρεις κόντρα στα δεδομένα – ένας φόβος που πλέον έχει αρχίσει να αποτινάσσεται. Ναι, είσαι έτοιμος/η για τεράστια ρίσκα αυτές τις μέρες. Πρόσεχε γιατί είσαι καινούργιος/α στο άθλημα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/6/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Τις επόμενες μέρες θα δοκιμαστεί εκ νέου η στάση σου απέναντι στο χρήμα και την οικονομική εξασφάλιση. Αν έχεις πάρει το μονοπάτι της ενδοσκόπησης, θα νιώσεις ανακούφιση που έχεις αποκτήσει ένα αίσθημα αυτοεκτίμησης που καμία κρίση δεν μπορεί να αγγίξει. Αν όμως βρίσκεσαι ακόμη στο δρόμο του υλικού κέρδους, ετοιμάσου για επίπονες θυσίες… ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Αυτές τις ημέρες ακούς με προσοχή τις απόψεις, τις θέσεις ή τα παράπονα των γύρω σου. Δεν είναι ότι γιατί θες να γίνεις αρεστός/η, αλλά αποκωδικοποιείς τι συμβαίνει στο μυαλό και τη ζωή τους και μπορείς με ευκολία στη συνέχεια να απορρίψεις μερικούς/ες από αυτούς/ες. Αφού είσαι σε φάση που ξεφορτώνεσαι ανούσιες σχέσεις, τουλάχιστον ας έχεις και τα πειστήρια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (5/6/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Ποιος είπε ότι τα οι επαγγελματικοί στόχοι και τα όνειρα χτίζονται εύκολα; Ποιος είπε πως δεν θα περάσεις τον εαυτό σου μυριάδες συναισθηματικά δικαστήρια για κάθε λάθος σʼ αυτήν την πορεία. Κι όμως, μέρες σαν τη σημερινή οι στόχοι που έχεις θέσεις σκιρτούν τόσο ζωντανοί μπρος στα μάτια σου που αισθάνεσαι πως μπορείς νʼ αντέξεις κι άλλη πίεση, κι άλλη, κι άλλη… Τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει έναν/μια Υδροχόο από το μέλλον του/της αν το έχει οραματιστεί! ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments