Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα «κλειστά» συμβόλαια των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Τα «κλειστά» συμβόλαια των Πειραιωτών
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την ερχόμενη σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι με αρκετά «κλειστά» συμβόλαια που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί η φετινή σεζόν, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και ο Ντέιβιντ Μπλατ συζήτησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Οι δύο πλευρές θέλουν αρχικά να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποιες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν «κλειστό» συμβόλαιο και δεν θα παραμείνουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «gavros.gr», οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης είναι οι τρεις Έλληνες με κλειστά συμβόλαια. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να παραμείνουν, αλλά θα γίνει μια κουβέντα για μείωση του μισθού τους. Από την άλλη ο Περιστεριώτης γκαρντ θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όσον αφορά τους ξένους παίκτες, οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιάνις Τίμα έχουν μειωμένα συμβόλαια.

Για τον Σέρβο σέντερ τα πράγματα είναι σχετικά απλά, αφού αν δεν έρθει πρόταση από το NBA, υπάρχει πρόθεση να επεκτείνει την υπάρχουσα συμφωνία. Ταυτόχρονα, και ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει να τον εμπιστεύεται απόλυτα. Τέλος, ο Λετονός φόργουορντ κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στη Χίμκι, στην οποία και αγωνίζεται ως δανεικός.

«Πολλά λέγονται και γράφονται για τα ραντεβού που θα κάνει ο Ολυμπιακός με τους Έλληνες παίκτες του, οι οποίοι έχουν κλειστό συμβόλαιο. Δεν υπάρχει δηλαδή οψιόν σε καμία από τις δύο πλευρές. Αυτοί είναι οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης. Για τους δύο πρώτους, όπως έχει γραφτεί, πολύ δύσκολα θα γίνει ραντεβού για να μιλήσουν για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους… προς τα κάτω. Είναι κάτι που ακούγεται και λέγεται καιρό, ωστόσο φαίνεται, με βάση και τα όσα απορρέουν από το στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», πως δεν θα συμβεί.

Το ίδιο δεν ισχύει και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Έχει μεν συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο, ωστόσο φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για να βρουν μία άκρη και να το λύσουν, με τον Έλληνα γκαρντ να λαμβάνει φυσικά ένα ποσό για να γίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει αποκτήσει τον Αντώνη Κόνιαρη ουσιαστικά για τη θέση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Όσον αφορά τους ξένους, ο Μιλουτίνοφ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου (προβλέπεται μόνο NBA out) και πρόθεση είναι να το επεκτείνει, αλλά και οι Γιάνις Τίμα και Νάιτζελ Γκος. Ο Λετονός, όπως φαίνεται θα μείνει στην Κίμκι στην οποία παίζει δανεικός. Θα αναλάβει το συμβόλαιο του, το οποίο δεν είναι και μικρό (900.000 ευρώ) και όλες οι πλευρές θα μείνουν ικανοποιημένες.

Κλειστό συμβόλαιο, χωρίς οψιόν, έχει και ο Γκος, τον οποίο όπως είχαμε επισημάνει, δεν επηρεάζει η υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Ο Αμερικανός λοιπόν, που τον εμπιστεύεται ο Μπλατ όπως έχει δείξει, θα μείνει στον Ολυμπιακό εκτός κι αν εμφανιστεί καμία ομάδα και του καλύψει το συμβόλαιο, το οποίο για την επόμενη σεζόν θα είναι 750.000 δολάρια», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments