Πολιτική

Εκλογές 2019: Παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2019: Παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας
Στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Στο Μέγαρο Μουσικής και συγκεκριμένα στο αίθριο θα πραγματοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών. Η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, διευκρινίζει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα: “Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία”.

Εκλογές 2019: Πρώτη στο Επικρατείας η Αχτσιόγλου

Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι έχει πάρει οριστική απόφαση για τη θέση που θα έχει η Έφη Αχτσιόγλου, ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Ποντίκι» η νυν υπουργός Εργασίας όπως όλα δείχνουν έχει κλειδώσει την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.Όπως φημολογείται εδώ και καιρό ο ήπιος και τεκμηριωμένος λόγος της Εφης Αχτσιόγλου εκτιμήθηκε ότι μπορεί να δώσει πόντους στον «χτυπημένο» ΣΥΡΙΖΑ από τις απανωτές ήττες σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Τσίπρας το ανακοινώνει μετά την επίσκεψη στον Παυλόπουλο

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τη συγκεκριμένη απόφασή του ο Αλέξης Τσίπρας θα γνωστοποιήσει τη Δευτέρα (10/07) αμέσως μετά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο όπου και θα του ζητήσει την προκήρυξη εθνικών εκλογών. Ο πρωθυπουργός με την κίνηση αυτή θέλει να σηματοδοτήσει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, επενδύοντας σε ένα φρέσκο και νεανικό πρόσωπο του οποίου η συμβολή από το υπουργικό πόστο κρίνεται θετική. Σύμφωνα πάντα με το «Ποντίκι», τη δεύτερη θέση στο επικρατείας θα καταλάβει ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης ενώ την τρίτη θέση ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments