Ελλάδα

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν κρατούμενο μέχρι θανάτου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Ξυλοκόπησαν κρατούμενο μέχρι θανάτου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
Ο κρατούμενος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα στο κελί τού Πειθαρχείου των φυλακών στην Πάτρα. Τα τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου

Τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, διερευνούν οι αρμόδιες αρχές. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ξεκαθαρίσει ποια ήταν τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο 44χρονου Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μέσα στο κελί τού Πειθαρχείου των φυλακών και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι των φυλακών ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, ενώ φωτογραφία που έχουν στην κατοχή τους μέλη της οικογένειας, εμφανίζει τη σορό με σημάδια άγριας επίθεσης. Σύμφωνα με το thebest, ο 44χρονος Έλληνας Ρομά, που εξέτιε ποινή φυλάκισης στην Πάτρα έφθασε ετοιμοθάνατος στο ΠΓΝΠ. Αξιωματικός της Αστυνομίας πήγε στις φυλακές και έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Οργισμένοι οι συγγενείς του 44χρονου κρατούμενου

Στο νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου έσπευσαν συγγενείς του 44χρονου, οι οποίοι μάλιστα έβγαλαν φωτογραφίες τη σορό του, σε μια προσπάθεια να έχουν αποδεικτικά στοιχεία, να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να τιμωρηθούν αυτός ή αυτοί που τον χτύπησαν μέχρι θανάτου. Έξω από το νεκροτομείο του νοσοκομείου του Ρίου, η σπαρακτική φωνή της μάνας του 44χρονου ακουγόταν παντού. Ζητούσε δικαιοσύνη και τιμωρία στους υπεύθυνους.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αξιωματικός της Αστυνομίας πήγε στις φυλακές και έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας. Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα ωστόσο με την ενημέρωση από την αστυνομία, η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από σωφρονιστικούς ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σήμερα μέσα στο κελί του πειθαρχείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments