Video

Ελλάδα – Ιταλία: Χαμηλή η προπώληση για το μεγάλο ματς (vid)

Ελλάδα – Ιταλία: Χαμηλή η προπώληση για το μεγάλο ματς (vid)
Η Ελλάδα υποδέχεται την Ιταλία, αλλά ο φίλαθλος κόσμος δεν δείχνει να συγκινείται ιδιαίτερα.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί απόψε την Ιταλία στο μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020. Η Εθνική μας ομάδα έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική πήρε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη Ζένιτσα. Αυτό δεν είναι μικρό γεγονός αν σκεφτεί κανείς ότι η δική μας Εθνική και η Βοσνία θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση.

Το φαβορί για την κορυφή είναι ο αποψινός αντίπαλος των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη. Η Ιταλία με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Μετά την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, η γειτονική χώρα δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μη βρεθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. H “Σουάντρα Ατζούρα” έχει το απόλυτο στον όμιλο και θέλει να περάσει χωρίς προβλήματα και από το ΟΑΚΑ.

Δεν γεμίζει το ΟΑΚΑ

Παρά το καλό ξεκίνημα της Εθνικής και τον μεγάλο αντίπαλο, δεν αναμένεται αρκετός κόσμος στο Ολυμπιακό Στάδιο.  Η προπώληση σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ είναι στις 12.000 και η ελπίδα είναι έστω και αύριο ανήμερα του αγώνα να αυξηθεί ώστε να έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου η Εθνική. Οι εκτιμήσεις μιλάνε για μάξιμουμ 20.000 κόσμο στο γήπεδο. Μπορεί ο αριθμός να μη φαίνεται μικρός, αλλά το ΟΑΚΑ των 60.000 θέσεων σίγουρα δεν θα είναι και τόσο “καυτό”.

Δείτε μερικά γκολ από τις αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο παρελθόν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments