Ζώδια

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (10/6/19)

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (10/6/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια. Δείτε τι επιφυλάσσει η μέρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να ξέρετε πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (10/6/19). ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4): Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5): Ίσως ξυπνήσεις με την αίσθηση πως αυτό που ζεις, οι άνθρωποι που έχεις κοντά σου, η δουλειά σου, η πόλη που μένεις, όλα είναι λάθος, λάθος, λάθος. Και όταν ξεκινάς έτσι καλύτερα να μην σε πλησιάσει άνθρωπος..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6): Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά. ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7): Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζεις σαν θεατής σε ένα ψυχοφθόρο εσωτερικό παιχνίδι τένις. Το μυαλό σου πετάει το μπαλάκι στην καρδιά σου (εκλογίκευση, αποστασιοποίηση, ερωτική απάθεια) και η καρδιά αποκρούει (μοναξιά, πάθος και τρυφερότητα που δεν μπορείς άλλο να κρατάς μέσα σου ανέκφραστα). Γι’ αυτό σήμερα δεν βγάζεις άχνα…

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (10/6/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8): Σε βασανίζουν ακόμη οι δαίμονες της υλικής εξασφάλισης και των σωματικών αντοχών σου ενώ ταυτόχρονα παλεύεις να δημιουργήσεις μια σχέση που να είναι λειτουργική και όχι ψυχωτική. Τα αιτήματά σου ποτέ δεν ήταν πιο σωστά. Το λάθος είναι πως προσπαθείς να τα φορέσεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που όσο και να θες δεν θα γίνουν ποτέ αυτό που ονειρεύεσαι. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9): Οι επόμενες μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κύκλο σχέσεων, να συγχωρέσεις λάθη (σου, του/της, σας…) ή απλά να κάνεις το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή χωρίς ενοχές ή ενδοιασμούς. Μόνο άσε τα μεγάλα λόγια γιατί δεν σου πάνε! Μίλα με πράξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10): Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα σήμερα από το να κρατήσεις/καταπιείς/χωνέψεις μέσα σου αυτά που σου βγαίνουν ενστικτωδώς να πεις σε μερικούς συναδέλφους ή συγγενείς σου. Ναι, ναι, ξέρω, δεν σ’ αρέσουν οι ταραχές, όμως σήμερα είναι τουλάχιστον δίκαιο (αν όχι κανόνας) το “οφθαλμός αντί οφθαλμού”! ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11): Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (10/6/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12): Τις επόμενες μέρες καλείσαι να σκιαγραφήσεις το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα. Τώρα που η ελπίδα επιστρέφει, τα χρώματα του κόσμου πάλλονται από ζωντάνια, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πας ξανά να εκπληρώσεις τα όνειρα που κάποιοι άλλοι (γονείς;) κάνουν για εσένα! Δική σου η ζωή, δικά σου και τα όνειρα! Σύμφωνοι; ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1): Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

Ζώδια: Η συμβουλή της ημέρας (10/6/19)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2): Υδροχόε κουράστηκες να μαδάς την μαργαρίτα ή ακόμη; Γιατί αν ακόμη τη μαδάς σου έχω νέα. Δεν θα πρέπει νʼ αναρωτιέσαι «Μʼ αγαπά, δεν μʼ αγαπά». Πως θα σου ακουγόταν το «Πάω ή δεν πάω»; Ναι, γυρεύοντας να φας το κεφάλι σου… ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3): Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments