Μedia

Σπυριδούλα: Η φιναλίστ του Masterchef αποκαλύπτει τον λόγο που ήθελε τη νίκη

Σπυριδούλα: Η φιναλίστ του Masterchef αποκαλύπτει τον λόγο που ήθελε τη νίκη
Η φιναλίστ του Masterchef, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μίλησε στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήθελε τη νίκη στο σόου μαγειρικής.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, που ήταν φιναλίστ  στο φετινό Masterchef έδωσε συνέντευξη Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Εκεί μίλησε για τη δύσκολη παιδική της ηλικία και αναφέρθηκε στα «σημάδια» που της άφησε ο χωρισμός των γονιών της όταν ήταν μόλις 12 ετών. Παράλληλα, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ήθελε να κερδίσει στο σόου μαγειρικής, τονίζοντας ότι ήθελε τα χρήματα γιατί έχει πολλά χρέη.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στη ζωή σου;

«Όπως σου είπα, πέρασα δύσκολα. Η πιο δύσκολη φάση ήταν, όταν ήμουν 12 ετών και χώρισαν οι γονείς μου. Ένας δύσκολος κι επώδυνος χωρισμός. Επηρεάστηκα πολύ. Και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε με τα αδέρφια μου, αλλά και οικονομικά. Ήταν μία πολύ άσχημη κατάσταση. Κι αν σκεφτείς ότι ήμουν σε τρυφερή ηλικία, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν. Ο χωρισμός των γονιών μου, μού άφησε πολλά σημάδια. Εγώ ήθελα να κερδίσω το παιχνίδι, όχι μόνο για να είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά και για να πάρω τα λεφτά. 50.000 ευρώ σήμερα, σου αλλάζουν τη ζωή. Κακά τα ψέματα. Είμαι 24 ετών κι έχω χρέη», ανέφερε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Τι εννοείς;

«Είχα κάνει στο παρελθόν μία προσωπική επιχειρηματική προσπάθεια. Ήταν κάτι οικογενειακό. Αυτό άφησε χρέη σε μένα, για τα οποία δεν ευθύνομαι απαραίτητα εγώ, αλλά είναι δύσκολο. Πάλευα για να κερδίσω και τα χρήματα, γιατί θα μου έλυναν τα χέρια. Μα, γι’ αυτό με καταδίκασαν μέσα στο παιχνίδι, επειδή είπα ότι χρειάζομαι αυτά τα λεφτά για να ξεχρεώσω», απάντησε η φιναλίστ του Μasterchef.

Έχουν κλείσει πια τα παιδικά σου τραύματα;

«Νομίζω ναι. Εδώ και δύο χρόνια τα έχω βρει με τον εαυτό μου και πορεύομαι μόνη μου. Εργάζομαι από πολύ μικρή και πάντα αγχωνόμουν για τους άλλους και ποτέ για εμένα. Πλέον, με φροντίζω και έχω ισορροπήσει. Πολλοί μου λένε ότι έχουν την εντύπωση πως είμαι μία δυναμική γυναίκα. Σε πληροφορώ ότι λύγισα αμέτρητες στιγμές στη ζωή μου, για να μπορέσω να ισορροπήσω. Το ότι δεν αρέσω σε κάποιους, το κάνω «καύσιμο» για να συνεχίσω και να πάω μπροστά. Άλλος θα είχε κλειστεί στο σπίτι του με κατάθλιψη», τόνισε η Σπυριδούλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης