Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δεν έχει ξεχάσει τον Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Δεν έχει ξεχάσει τον Ολιβέιρα
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα παρά τις δυσκολίες.

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ψάχνει έναν ικανό ποδοσφαιριστή για το χώρο του κέντρου. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του “δικεφάλου του βορά” θα ξεκινήσουν σύντομα και στα χαφ υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο η απουσία των Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο που έχουν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος στόχος των ανθρώπων της ομάδας ήταν η παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η αίσθηση ότι οι πρωταθλητές έχουν πάψει να ασχολούνται με την τον Πορτογάλο μέσο. Ο έμπειρος χαφ ήρθε τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη και με το “καλημέρα” κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο και η ρήτρα αγοράς του είναι απαγορευτική, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στην Super League.

Παίζει ακόμα του Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Αν και το προηγούμενο διάστημα έδειχνε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» παύει να ασχολείται πλέον με την υπόθεση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, σημερινό δημοσίευμα της Live Sport αναφέρει πως ο Μάριο Μπράνκο που βρίσκεται στην Πορτογαλία ασχολείται ακόμα με το θέμα του Πορτογάλου μέσου.

Μάλιστα, έχει εκ νέου επαφές με τη διοίκηση της Πόρτο, στην οποία εξέφρασε την επιμονή του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 26χρονου χαφ. «Σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο Ολιβέιρα, ο οποίος θα ήθελε να μείνει για άλλον έναν χρόνο στην Τούμπα, αφού κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί πως θα είναι βασικός του χρόνου στους «δράκους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments