Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Το συμβόλαιο του Φορτούνη είναι έτοιμο και το μεγαλύτερο σε Έλληνα ποδοσφαιριστή»

Ολυμπιακός: «Το συμβόλαιο του Φορτούνη είναι έτοιμο και το μεγαλύτερο σε Έλληνα ποδοσφαιριστή»
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές με την πλευρά του Κώστα Φορτούνη. Το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και οι Πειραιώτες θέλουν να του το ανανεώσουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να τον πουλήσουν για να μη τον χάσουν χωρίς χρήματα σε λίγους μήνες. Από την πρώτη στιγμή το κλίμα ήταν θετικό και όπως όλα δείχνουν το θέμα θα έχει θετική κατάληξη.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών μιλούσαν για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον αρχηγό της ομάδας. Όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται από τον επίσημο Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς αποκάλυψε ότι όλα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Φορτούνης θα υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που είχε ποτέ Έλληνας ποδοσφαιριστής.

«Όσα γράφονται στο «ρεπορτάζ» του συγκεκριμένου κυρίου διαψεύδονται κατηγορηματικά και απο το κλαμπ και απο τον Κώστα Φορτούνη και απο τον ατζέντη του. Προφανώς μόνος στόχος είναι να δημιουργήσουν ζημιά και στο προφίλ του παίκτη και στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα», αναφέρει ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος σε άλλο σημείο της ανάρτησής του υποστηρίζει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει έτοιμο συμβόλαιο για τον Κώστα Φορτούνη και είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!! Όλα τα υπόλοιπα πότε για τον Φορτούνη, πότε για τον Τοροσίδη, είναι κακόβουλα παραμύθια», καταλήγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Διαβάστε Eπίσης