Τεχνολογία

Huawei: Ανέβηκε θέσεις στην κατάταξη της έκθεσης BrandZ

Huawei: Ανέβηκε θέσεις στην κατάταξη της έκθεσης BrandZ
Η Huawei πιστοποίησε την ποιοτική άνοδο της, λαμβάνοντας υψηλότερη θέση σε σχέση με το 2018, στην κατάταξη της έκθεσης BrandZ.

Η Huawei βρίσκεται σε “ανοιχτό” μέτωπο με τις ΗΠΑ και τη Google, ωστόσο δεν παύει να θεωρείται μια από τις πιο δυνατές εταιρείες παγκοσμίως. Κάτι που πιστοποιήθηκε από τη νέα κατάταξη της έκθεσης BrandZ για τις σημαντικότερες εταιρείες της χρονιάς. Η εν λόγω εταιρεία βρίσκεται ξανά μέσα στις 50 ισχυρότερες. Συγκεκριμένα, η Huawei φαίνεται ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι φτάνοντας στη 47η θέση και παρουσιάζοντας μια αύξηση της τάξεως του 8% στην αξία της.

Σύμφωνα με την ανάλυση της εταιρείας IDC, η Huawei είναι η μόνη εταιρεία που παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο αύξηση άνω του 50% στις πωλήσεις προϊόντων. H αφοσίωση της εταιρείας στο να ορθώσει το ανάστημά της στην παγκόσμια αγορά συσκευών κινητής τηλεφωνίας οδήγησε στο κλείσιμο της ψαλίδας από τον πρώτο (Samsung) και στην ισχυροποίηση της στην 2η θέση.

Εξάλλου, σύμφωνα πάντοτε με την IDC η εταιρεία ξεχωρίζει αφού είναι ο μόνος από τους κορυφαίους κατασκευαστές που είδε αύξηση στις πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2019. Με τις επιτυχίες αυτές, η Huawei έφτασε να κατέχει το 19% ως μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς smartphones.

Σε σχέση με πέρυσι, η φετινή αναφορά δείχνει συνολική αύξηση της αξίας των brands της λίστας σε ποσοστό 7%, ήτοι από τα 4.4 στα 4.7 τρισ. δολάρια, προσθέτοντας το ποσό των 328 δισ. δολαρίων. Για 13η χρονιά, οι εταιρείες τεχνολογίας συνεχίζουν να κυριαρχούν στην κορυφή της κατάταξης καταλαμβάνοντας τις 8 από τις 10 πρώτες θέσεις με αθροιστική αξία που ξεπερνά το εντυπωσιακό ποσό του 1 τρισ. δολαρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments