Lifestyle

Το Τατουάζ: Γενέθλια για την “Αμαλία” της σειράς, Μυρτώ Αλικάκη

Το Τατουάζ: Γενέθλια για την “Αμαλία” της σειράς, Μυρτώ Αλικάκη
Η Μυρτώ Αλικάκη που παίζει την Αμαλία στο σίριαλ "Το Τατουάζ" γιόρτασε τα γενέθλια της.

Το Τατουάζ είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ στην Ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχεις η Μυρτώ Αλικάκη με την εξαιρετική της ερμηνεία στον ρόλο της Αμαλίας οποία είναι ερωτευμένη με τον διοικητή της αστυνομίας, τον κύριο Σέκερη. Η ηθοποιός, μετά τον ρόλο της στο «Τατουάζ», ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου στο νέο σήριαλ που ετοιμάζει.

«Δόξα τω Θεώ, ακολουθεί ένας χρόνος με πολλή δουλειά. Εκτός από το θεατρικό “Πείραμα” στο Μέγαρο Μουσικής, θα περιοδεύω το καλοκαίρι μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο “Κατά φαντασίαν ασθενής”, ενώ πάλι με τον Κούλλη και τον Ανδρέα Γεωργίου θα συμμετάσχω στη νέα σειρά στην Κύπρο “Αστέρια στην άμμο”. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος…», είχε πει πρόσφατα στο Τηλέραμα.

Η γνωστή ηθοποιός είχε τα γενέθλια της και το γιόρτασε μια μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα η Αλικάκη έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Φυσικά, μοιράστηκε αυτή την αλλαγή με τους ακόλουθους της στο instagram. Η πρωταγωνίστρια δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της. Η Μυρτώ Αλικάκη στα 47 της δείχνει καλύτερα από ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments