Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Μας τα χαλάει ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Μας τα χαλάει ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι ο καιρός αναμένεται άστατος μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019. Μπόρες και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου. Αναλυτικότερα, την Τετάρτη, από τις πρωινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα, θα επικρατεί ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες συννεφιές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικά έντασης 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα νοτιοδυτικά αναμένονται να φτάσουν τα 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει αλλά δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί μέχρι και την Παρασκευή, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα. Ο καιρός θα θυμίσει και πάλι καλοκαίρι από το Σαββατοκύριακο, με τις καταιγίδες να περιορίζονται μόνο στα ορεινά, με κύριο χαρακτηριστικό στην υπόλοιπη χώρα την ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο θα “χτυπήσει” κόκκινο, φτάνοντας ακόμη και τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments