Video

Δούκισσα Νομικού: Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου (vid)

Δούκισσα Νομικού: Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου (vid)
Η Δούκισσα Νομικού στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά από καιρό, μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τον γιο τους Σάββα καθώς και για την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Πιο λαμπερή από ποτέ, η Δούκισσα Νομικού εξομολογείται στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»  ότι είναι ερωτευμένη με τον γιο της, Σάββα. Η Δούκισσα μιλά για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν, ενώ αναφέρεται και στην δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Δούκισσα Νομικού: Σύντομο βιογραφικό

Η Δούκισσα Νομικού (Πειραιάς, 7 Νοεμβρίου 1986) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007. Γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986 στον Πειραιά και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, φοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε ενώ παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, συνεργαζόμενη με το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Σάββα (γενν. 25 Μαρτίου 2018). Τον Μάρτιο του 2019, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments