Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Ο καιρός θα μας εκπλήξει μέχρι και τη Δευτέρα – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Ο καιρός θα μας εκπλήξει μέχρι και τη Δευτέρα – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Καταιγίδες και αρκετή ζέστη σε όλη τη χώρα.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και αύριο Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες, αλλά και τις επόμενες ημέρες μέχρι και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου. Αναλυτικότερα, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρα, με ελάχιστες τοπικές συννεφιές στη βόρεια Ελλάδα και στα δυτικά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει δραματικά με βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειο – βορειοδυτικά, έντασης 4 με 5 μποφόρ, ενώ στα νοτιοανατολικά αναμένονται να φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος θα ανέβει αλλά δεν θα ξεπεράσει τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στα ορεινά της χώρας και αναμένεται να είναι μικρής διάρκειας. Το Σάββατο η αστάθεια του καιρού θα περιοριστεί αρκετά και η ημέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή οι καταιγίδες θα επιστρέψουν τις μεσημβρινές ώρες, κυρίως στην κεντρική Ελλάδα, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να αυξηθεί, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 38 βαθμούς. Τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμένει άστατος καθώς θα επικρατήσει αρκετή ζέστη με έντονες μπόρες και καταιγίδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments