Lifestyle

Μαλού: Πως αντέδρασε ο Χουάν Ροντρίγκες όταν έμαθε ότι είναι έγκυος (vid)

Μαλού: Πως αντέδρασε ο Χουάν Ροντρίγκες όταν έμαθε ότι είναι έγκυος (vid)
Η Μαλού αποκάλυψε στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά την αντίδραση του συζύγου της όταν έμαθε ότι κυοφορεί.

H Μαλού Κυριακοπούλου και ο σύντροφός της Χουάν Ροντρίγκες ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark». Ο Χουάν, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, αποκάλυψε την αντίδρασή του, όταν έμαθε ότι η Μαλού είναι έγκυος. «Όταν μου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος σχεδόν λιποθύμησα.

Πάντα είναι καλοδεχούμενο, απλά στην αρχή λίγο σε σοκάρει, γιατί φέρνεις μια καινούργια ζωή στον κόσμο. Πώς θα το μεγαλώσεις, τι τροφή θα του δώσεις, πώς θα είναι σε 20 χρόνια. Αλλά είναι ωραίο, είναι ένα ταξίδι μαγικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της τραγουδίστριας.  Όπως είναι γνωστό, το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, τον Οκτώβριο του 2017.

Στο πρόσφατο παρελθόν, η Μαλού Κυριακοπούλου είχε δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τότε, είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον σύντροφό της Χουάν Ρικάρντο και το γεγονός ότι ο ερχομός του παιδιού τους έδεσε ακόμη περισσότερο, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν, αλλά και για το πώς αλλάζουν τα πράγματα στις ισορροπίες ενός ζευγαριού.

Επίσης, ρωτήθηκε για το ονοματεπώνυμο που πήρε ο γιος της και απάντησε πως οι Λατίνοι συνηθίζουν να παίρνουν και τα δύο επίθετα των γονιών τους, γι΄αυτό και ο μικρός ονομάζεται Κωνσταντίνος Ρικάρντο Ροντρίγκεζ Κυριακόπουλος, κάνοντας χιούμορ για το ότι στην Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν είναι συνηθισμένο.

Τέλος, η Μαλού έκανε λόγο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο την έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Όπως είπε υπεβλήθη σε επέμβαση δισκοκήλης, στη μέση της, μια επώδυνη διαδικασία, τόσο πριν όσο και μετά το χειρουργείο. Μάλιστα, αυτό της στέρησε τον γιο της αναγκαστικά, αφού δεν μπορούσε ούτε να τον σηκώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments