Διεθνή

Μπόρις Τζόνσον: Ακούστηκαν ουρλιαχτά από το σπίτι του – Κάλεσαν την αστυνομία οι γείτονες

Μπόρις Τζόνσον: Ακούστηκαν ουρλιαχτά από το σπίτι του – Κάλεσαν την αστυνομία οι γείτονες
Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς φέρεται να είχαν έντονο διαπληκτισμό, με τα ουρλιαχτά και τις φωνές που ακούστηκαν να κινητοποιούν τους γείτονες και εν τέλει... την αστυνομία.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό τάραξε τους γείτονες του Μπόρις Τζόνσον το βράδυ της Παρασκευής. Η ησυχία “έσπασε” από ουρλιαχτά και φωνές οι οποίες προήλθαν από τη σύζυγο του Τζόνσον και πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου των Συντηρητικών, Κάρι Σίμοντς. Η εφημερίδα Guardian, η οποία κάλυψε το σκηνικό, φιλοξενεί μαρτυρίες ενός γείτονα του Τζόνσον, ο οποίος άκουσε τη σύζυγό του να φωνάζει “άσε με να φύγω από εδώ”.

Ο γείτονας, ανησυχώντας με όσα άκουσε, πήρε την απόφαση να μεταβεί στο σπίτι των Τζόνσον, χτυπώντας την πόρτα για να του ανοίξουν. Ωστόσο, όπως ανέφερε δεν έλαβε ανταπόκριση. Έπειτα, πήρε πρωτοβουλία και κάλεσε την αστυνομία. “Ήλπιζα πως κάποιος θα άνοιγε την πόρτα και θα έλεγε ‘Είμαστε καλά’. Χτύπησα τρεις φορές και κανείς δεν άνοιξε την πόρτα”, ανέφερε σχετικά στη Guardian.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τις Αρχές προκειμένου να λάβει περισσότερες πληροφορίες για τα ουρλιαχτά που οδήγησαν τον γείτονα των Τζόνσον στο να πάρει τηλέφωνο. Αρχικά, δηλώθηκε ότι δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό που να συνδέεται με την οικία των Τζόνσον, ωστόσο αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε τα εξής:

“Στις 00:24 την Παρασκευή 21 Ιουνίου, η αστυνομία απάντησε σε κλήση από κάτοικο του νότιου Λονδίνου. Ο καλών ανησυχούσε για την ασφάλεια μας γυναίκας γείτονα. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και μίλησε με τους ενοίκους του διαμερίσματος, οι οποίοι ήταν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους. Δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα ή εμφανείς ανησυχίες και δεν υπήρξε λόγος να λάβει δράση”.

Η μαρτυρία και η ηχογράφηση της Guardian

O γείτονας που κάλεσε την αστυνομία και ανέδειξε το σκηνικό, έδωσε στην εφημερίδα μια ηχογράφηση η οποία περιέχει συνομιλίες που φέρεται να συνδέονται με τον καυγά του Τζόνσον και της Σίμοντς. Μετά το “άσε με να φύγω” της Σίμοντς, ο Τζόνσον ακούστηκε να λέει: “Φύγε από το λάπτοπ μου”. Έπειτα, η σύζυγός του τον κατηγόρησε πως κατέστρεψε τον καναπέ τους, ρίχνοντας κόκκινο κρασί: “«Δεν σε νοιάζει για τίποτα γιατί είναι κακομαθημένος. Δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου για τα χρήματα ή για κάτι άλλο”.

Η συνέχεια, ανήκει στη διήγηση του γείτονα – ρεπόρτερ: “Ακολούθησε ένας ήχος από σπάσιμο, πιθανότατα πιάτων. Υπήρξαν μερικές πολύ δυνατές κραυγές που είμαι βέβαιος πως ήταν από την Κάρι, η οποία φώναζε συνέχεια ‘Φύγε”. Του έλεγε ‘φύγε από το σπίτι μου’ αλλά αυτός αρνούνταν. Και στη συνέχεια, μετά τα ουρλιαχτά ακολούθησε σιωπή”.

Το εν λόγω περιστατικό έρχεται να προσθέσει “σκιές” στην καμπάνια του Τζόνσον για την ηγεσία των Τόρηδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόνσον και η Σίμοντς είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο, έπειτα από το διαζύγιο που πήρε ο πρώτος από την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Γουίλερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments