Ελλάδα

Διακοπή ρεύματος: Πρόβλημα σε περιοχές της Αττικής λόγω καύσωνα

Διακοπή ρεύματος: Πρόβλημα σε περιοχές της Αττικής λόγω καύσωνα
Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σε περιοχές της Αττικής λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Εκτός από τη ζέστη, οι κάτοικοι αρκετών περιοχών στα βόρεια της Αττικής είχαν να αντιμετωπίσουν και τη διακοπή ρεύματος. Λόγω του καύσωνα, χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες περιοχές σε Πεντέλη (η βλάβη αποκαταστάθηκε), Θρακομακεδόνες, Πολυνδένδρι, Αγιος Στέφανο, Αυλώνα, Μαλακάσα και Αφίδνες. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών, έχοντας εκτελέσει με επιτυχία την αποστολή τους στα περισσότερα σημεία όπου διαπιστώθηκε πρόβλημα από το πρωί της Κυριακής.

Παράλληλα, πρόβλημα αντιμετώπισαν και στα βόρεια με την ηλεκτροδότηση, όχι λόγω καύσωνα, αλλά λόγω βλάβης. Οι οικισμοί της Ασπροβάλτας και των Βρασνών στον Δήμο Βόλβης έμειναν χωρίς ρεύμα το πρωί της Κυριακής. Η παρέμβαση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ ήταν αρκετή για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Η ΔΕΗ κάνει προσπάθειες για να αποκαταστήσει τις βλάβες που εντοπίζονται ανά την Ελλάδα, κι ενώ φουντώνουν οι φήμες περί ξαφνικού θανάτου της, λόγω κατάρρευσης της μετοχής της. Από την πλευρά της πάντως, η ΔΕΗ διαψεύδει όλα όσα γράφονται και ακούγονται τον τελευταίο καιρό, χαρακτηρίζοντάς τα ως αβάσιμα.

Καιρός για παραλία, αλλά…

Είδαμε ότι ο καύσωνας προκάλεσε προβλήματα στο βόρειο τμήμα της Αττικής. Από νωρίς το πρωί, η περιοχή αλλά και το σύνολο της ηπειρωτικής Ελλάδας έχουν να αντιμετωπίσουν υψηλές θερμοκρασίες και ζέστη. Οι θερμοκρασίες παίζουν μεταξύ 36 και 38 βαθμών, ενώ κατά τόπους, ο υδράργυρος πλησιάζει το “40άρι”. Όμως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΜΥ, το σκηνικό θα αλλάξει από αύριο, με τον καιρό να αποδεικνύεται… άστατος!

H EMY αναφέρει στην πρόγνωση της Δευτέρας ότι έρχονται βροχές, ιδίως στα βόρεια. Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θράκη, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και την ανατολική Στερεά, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στη Μακεδονία, με εξασθένηση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments