Lifestyle

MasterChef: Παντρεύτηκε ο Σελίμ – Γλέντι στο εστιατόριό του

MasterChef: Παντρεύτηκε ο Σελίμ – Γλέντι στο εστιατόριό του
Ο παίκτης του MasterChef 2, Σελίμ Σελτζούκ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Πλήθος καλεσμένων από το ριάλιτι μαγειρικής, ακολούθησε γλέντι στο εστιατόριό του.

Ο Σελίμ Σελτζούκ, τον οποίον γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενο στο MasterChef 2, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Η τελετή έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Ιουνίου στο δημαρχείο της Καισαριανής, έχοντας καλέσει αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο γάμος του Σελίμ και της Βάσως επισφράγισε τη σχέση τους, η οποία δημιουργήθηκε πολύ πριν εκείνος κάνει την είσοδό του στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Τούρκος παίκτης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, όταν ήταν διαγωνιζόμενος πως: “Είμαι μόνος μου στην Ελλάδα. Έχω μια κοπελιά. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο. Τώρα ζηλεύει πιο πολύ”. Εν τέλει, ο Σελίμ και η Βάσω ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας το χαρμόσυνο γεγονός μαζί με τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Ο Σελίμ δεν μπορούσε να ξεχάσει τους παλιούς συμπαίκτες του στο MasterChef. Έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά του με τους αρκετούς εξ αυτών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Αργύρης Αγλαμίσης, αλλά και ο φετινός νικητής Μανώλης Σαρρής, έδωσαν το παρών στην τελετή και το γλέντι. Μάλιστα, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μετά τον πολιτικό γάμο, ο Σελίμ, η Βάσω και οι καλεσμένοι έστησαν “τρικούβερτο” γλέντι στο εστιατόριο που διατηρεί ο πρώην παίκτης του MasterChef στο Πεδίον του Άρεως (Anadolu).

Ο Χρήστος Μπάρκας και η ιδανική γυναίκα

Ένας άλλος παίκτης του MasterChef ο οποίος αναζητά το άλλο του μισό, είναι ο Χρήστος Μπάρκας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε αναφερθεί στα χαρακτηριστικά της γυναίκας που θα ήθελε να είναι δίπλα του. Ο ίδιος, είχε τονίσει ότι δίνει αρκετή σημασία στα ψυχικά χαρίσματα κάθε ανθρώπου. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τα εξής:

“Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, να έχει ευαίσθητη και καλή ψυχή. Να έχει χιούμορ, να είναι καλός άνθρωπος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο χαρακτήρας είναι που γοητεύει και όχι το σώμα. Το σώμα με τα χρόνια αλλάζει.

Ο χαρακτήρας μένει ο ίδιος. Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι. Σαφώς και μετράει η εμφάνιση, όμως, για μένα όχι και τόσο. Δεν έχει σημαντικό ρόλο, όσο κι αν το επιβάλλει η εποχή. Ζούμε σε μία κατάσταση που όλοι πρέπει να είμαστε «τέλειοι» εξωτερικά. Εσωτερικά, όμως, τι γίνεται;”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments