Αθλητισμός

Ναουέλ: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ναουέλ: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Ναουέλ: Ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Λα Κορούνια και επιστρέφει στους "ερυθρόλευκους".

Ναουέλ: Ο ποδοσφαιριστής είχε παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό ως δανεικός στη Λα Κορούνια την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η παρουσία του δεν βοήθησε την ομάδα της Γαλικίας να πετύχει τους στόχους της, καθώς η Λα Κορούνια υπέστη ήττα σοκ με 3-0 από τη Μαγιόρκα στα μπαράζ ανόδου στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, με τους νησιώτες να “σβήνουν” τη νίκη των Γαλιθιανών με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Λα Κορούνια δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπου έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Πλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρειαστεί να εξετάσει την περίπτωσή του, θέτοντάς τη στη λίστα με τις υπόλοιπες (μεταγραφές και παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ).Ο Ναουέλ γεννήθηκε το στις 22 Νοεμβρίου του 1996, στη Σάντα Φε της Αργεντινής και σε ηλικία 14 ετών μετακόμισε στην Ισπανία, όπου εντάχθηκε στις ακαδημίες τις Βιγιαρεάλ. Το 2012, πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση, στην Τερθέρα Ντιβιζιόν με τη Βιγιαρεάλ Γ, ενώ έως και το 2015, έκανε εμφανίσεις και στη Βιγιαρέαλ Β.

Στις 13 Ιανουαρίου του 2014, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στην Πριμέρα Ντιβισιόν, σε έναν αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στις 28 Αυγούστου του 2014, πέτυχε και το πρώτο γκολ, κόντρα στην Αστάνα, για το Europa League.

Στις 16 Ιουνίου του 2016, υπέγραψε διετή δανεισμό στη Ρεάλ Μπέτις, ο οποίος όμως σταμάτησε τον χειμώνα του 2018, όπου έπειτα εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα Β, ξανά υπό τη μορφή δανεισμού, για ένα εξάμηνο. Το 2018, αποχώρησε από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ολυμπιακός “έδεσε” τον Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο λιμάνι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φορτούνης ο οποίος θα είναι πλέον ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές θα υπογράψει σε ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει σχεδόν 1,5 εκατ ευρώ το χρόνο και αν εξαντλήσει και τα τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό θα εισπράξει 6 εκατ. ευρώ.

Ο Φορτούνης γίνεται ο πιο καλά αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα καθώς η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακή. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν με την πρόταση που έκαναν πόσο πολύ ήθελαν την παραμονή του παίκτη και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά η επέκταση της συνεργασίας με τον Φορτούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments