Ελλάδα

Φυγόποινος – Λάρισα: Άνθρωπος κρυβόταν επί έξι χρόνια σε ντουλάπα

Φυγόποινος – Λάρισα: Άνθρωπος κρυβόταν επί έξι χρόνια σε ντουλάπα
Φυγόποινος - Λάρισα: Μια απίθανη ιστορία ανθρώπου που κρυβόταν επί έξι χρόνια σε ντουλάπα σπιτιού, ξεσκέπασαν οι αστυνομικοί.

Φυγόποινος – Λάρισα: Μια κινηματογραφική ιστορία αποκάλυψε η εφημερίδα “Ελευθερία”, σχετικά με άνθρωπο που απέφυγε της σύλληψης και κρυβόταν για πολλά χρόνια σε ντουλάπα σπιτιού. Η αστυνομία αποκάλυψε τα ίχνη του έπειτα από έξι χρόνια, τα οποία ήταν “χαμένα” από τις Αρχές. Για την ακρίβεια, ο ίδιος αποφάσισε να τα καλύψει, μέχρι που αποκαλύφθηκε και οδηγήθηκε στα χέρια των Αρχών. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

Το 2013, ο πλέον 47χρονος άνθρωπος, είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, για κατοχή ναρκωτικών. Ωστόσο φρόντισε να σβήσει τα ίχνη του, με την αστυνομία να τον αναζητά για λίγο διάστημα. Στην αρχή, οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι κατάφερε να διαφύγει, είτε φεύγοντας σε άλλη πόλη της χώρας, είτε κάνοντας το βήμα προς το εξωτερικό. Όμως ο φυγόποινος παρέμεινε στην πόλη του, τη Λάρισα και βρήκε ένα μεγαλοφυές σχέδιο, το οποίο τον άφησε μακριά από τη σύλληψη για έξι ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο άνθρωπος αυτός είχε καταφέρει να μετατρέψει σε καταφύγιο μία κατοικία στη Λάρισα. Εγκαθιστώντας κλειστό κύκλωμα καμερών, μπορούσε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθεί κάθε κίνηση τόσο εντός του διαμερίσματος, όσο και εκτός, στην είσοδο της πολυκατοικίας. Η εφευρετικότητά του δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος αποφάσισε να μετατρέψει βεστιάριο ντουλάπας σε κρύπτη, κάθε φορά που θεωρούσε ότι υπήρχε κίνδυνος ελέγχου από την αστυνομία. Μάλιστα, είχε φροντίσει να κάνει την είσοδο αρκετά μικρή, για να μην κινηθούν υποψίες.

Εν τέλει, ο φυγόποινος κατέληξε στα χέρια της αστυνομίας. Ορισμένες πληροφορίες που έφτασαν στ “αυτιά” των Αρχών οδήγησαν στο να αποκαλυφθεί το σπίτι όπου διέμενε και φυσικά η κρύπτη του. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στη ντουλάπα και τον συνέλαβαν. Ο 47χρονος που καταδικάστηκε για παραβάσεις του νόμου κατά των ναρκωτικών αλλά και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, έπεσε με έξι χρόνια καθυστέρηση στα χέρια των ιθυνόντων της τάξης.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Σήμερα, ο άνθρωπος αυτός θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments