Πολιτισμός

Venom: Ο Τομ Χάρντι επιστρέφει στο σίκουελ της Marvel

Venom: Ο Τομ Χάρντι επιστρέφει στο σίκουελ της Marvel
Venom: Ο Τομ Χάρντι, ο πρωταγωνιστής της ταινίας του 2018, θα επιστρέψει για να επαναλάβει τον ρόλο του ως Eddie Brock, αλλιώς Venom στο σίκουελ της Marvel.

Venom: H παραγωγός της ταινίας, Έιμι Πάσκαλ, αναφερόμενη στην επιστροφή του Τομ Χάρντι στην κινηματογραφική επιτυχία της Marvel δήλωσε ότι “Μπορώ να πω ότι ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει, υποδυόμενος εντυπωσιακά αυτόν τον χαρακτήρα. Όταν σκέφτεστε το Venom, δεν μπορείτε να φανταστείτε κανέναν άλλον, παρά τον Τομ Χάρντι» ανέφερε στο Fandango.

Venom: Έκανε εισπρακτική επιτυχία, παρά τις αρνητικές κριτικές

Η πιθανότητα μιας συνέχειας της κινηματογραφικής ταινίας υποδηλώθηκε στην πρώτη και στην τελευταία σκηνή, όταν ο Eddie Brock έκανε ένα ταξίδι στις φυλακές του Σαν Κουεντίν για να πάρει συνέντευξη από τον κατά συρροήν δολοφόνο Cletus Kasady (που υποδύθηκε ο Γούντι Χάρελσον). «Όταν βγω έξω από εδώ – και θα βγω – θα γίνει σφαγή» υποσχέθηκε ο Kasady.

Οι θαυμαστές των κόμικς θα γνωρίσουν τον κατά συρροήν δολοφόνο χωρίς ηθική πυξίδα ως έναν από τους πιο κακούς χαρακτήρες της ταινίας. Αν και η επιστροφή του Χάρελσον στο σίκουελ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ο Τομ Χάρντι επίσημα επανέρχεται στο Venom 2. Παρά τις αρνητικές κριτικές, το Venom – spin-off – των ταινιών Spider-Man της Sony ήταν μια μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Venom: Η υπόθεση

Ο ρεπόρτερ Eddie Brock προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation. Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και αποκτά υπερδυνάμεις. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

  • Το trailer της ταινίας

Η ταυτότητα της ταινίας

  • Τίτλος: Venom
  • Περιπέτεια 2018 | Έγχρ. | Διάρκεια: 112′
  • Αμερικανική ταινία
  • Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλάισερ
  • Παίζουν οι: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς, Ριζ Αχμέντ, Γούντι Χάρελσον
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments