Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Φημολογία για πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ 

Λέο Ζαμπά: Φημολογία για πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ 
Λέο Ζαμπά: Στα γραφεία του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει φτάσει πρόταση 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον βραζιλιάνο επιθετικό.

Λέο Ζαμπά: Νέα μεγάλη είδηση από τη Θεσσαλονίκη. Μετά το ντόρο που δημιούργησε η αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, στα γραφεία του ΠΑΟΚ έχει φτάσει τεράστια πρόταση, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λέο Ζαμπά. Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Ζαχαριάδης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, η φήμη για τη μυθική πρόταση στον «δικέφαλο του Βορρά» για τον Λέο Ζαμπά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Αν όντως ισχύει αυτή η πρόταση, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να συμφωνήσει καθώς τα χρήματα είναι πάρα πολλά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Αχμάτ Γκρόζνι μόλις πριν από έναν χρόνο. Φέτος, ο 21χρονος άσος είχε 39 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και σημείωσε 7 γκολ.

Μίροσλαβ Στοχ: Έφτασε Θεσσαλονίκη ο Σλοβάκος εξτρέμ

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Θεσσαλονίκη έφτασε το βράδυ της Παρασκευής το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στόχ, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και το παιδί του. Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Τούμπα μετά από 5 χρόνια έτοιμος να κατακτήσει ότι δεν μπόρεσε την περίοδο 2012-13.

Ο 30χρονος εξτρέμ δεν προχώρησε σε κάποια δήλωση καθώς από την ΠΑΕ έχουν αποφασίσει μετά την υπογραφή των συμβολαίων που αναμένεται να γίνει αύριο (29/6) να καταθέσεις τις απόψεις του μέσα από το PAOKTV. Νωρίς το μεσημέρι, μάλιστα, αφίχθη και ο ατζέντης του από την Βιέννη προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας του Στοχ με τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Ο Στόχ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Επίσης η Σλάβια θα πάρει 1,5 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν και η ρήτρα αποδέσμευσή του Σλοβάκου εξτρέμ.

ΠΑΟΚ: Επίσημο το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο τεχνικό Ράζβαν Λουτσέσκου με μια λιτή ανακοίνωση. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ενημέρωσε ότι κάνει χρήση όρου του συμβολαίου του σχετικά με πρόωρη αποχώρησή του. Ο ΠΑΟΚ εύχεται στον Ράζβαν Λουτσέσκου καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments