Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις Σέρρες και το Κιλκίς

Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις Σέρρες και το Κιλκίς
Εκλογές 2019: Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνέχισε την προεκλογική εκστρατεία του, μιλώντας στις Σέρρες και το Κιλκίς.

Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την πόλη των Σερρών και του Κιλκίς, ως συνέχεια της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της 7ης Ιουλίου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε, ενώπιον των κατοίκων, ότι  η πολιτική απάντηση που θα δοθεί στις εκλογές θα επιβραβεύσει το πρόγραμμα του κόμματός του αλλά και θα αποτελέσει μήνυμα κατά του διχασμού και της πόλωσης.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι η προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του θα κλείσει με μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, υπερτόνισε και τη σημασία της επιλογής της συμπρωτεύουσας ως ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στη Μακεδονία. Έπειτα, έκανε λόγο και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία “πλήγωσε όλους τους Έλληνες”, κατά τα λεγόμενά του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Κιλκίς, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας (η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην αυτοδυναμία, βάσει νέας δημοσκόπησης), όπου είχε σύντομη συνομιλία με τον δήμαρχο της πόλης. Στη συζήτηση που είχε, τόνισε πως είναι ανάγκη να συνεχιστεί για τη χώρα αυτό που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου, με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποίησε στάση και στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ, χαιρετώντας τα στελέχη που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μέρος.

Το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε το πρωί την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την επίσημη δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, όπου χοροστάτησε ο μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Εμμανουήλ Παππά στην πλατεία Ελευθερίας και παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τα εξής

«Γνωρίζουμε από την ιστορία μας, ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια”.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών: “Αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες. Δεσμεύομαι για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης επικοινωνιακής εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments