Video

Τελικός Survivor 2019: Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού (vid)

Τελικός Survivor 2019: Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού (vid)
Τελικός Survivor 2019: Όλα όσα έγινα στον ημιτελικό του παιχνιδιού και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Τελικός Survivor 2019: Το reality επιβίωσης βρίσκεται μια ανάσα από το φινάλε του. Μπορεί φέτος να μην ήταν τόσο επιτυχημένο όσο άλλες σεζόν, αλλά είχε και πάλι πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Χθες Παρασκευή (28/6) πραγματοποιήθηκε το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Σε αυτό ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ότι μόνο δυο Έλληνες θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Οι τέσσερις παίκτες ρίχτηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν τη μια θέση για τον τελικό της Κυριακής. Αυτοί που έδωσαν τη μάχη τους είναι  είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Δήμητρα Βαμβακούση και ο Νίκος Κοσμάς. Οι Έλληνες παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Το αγώνισμα ήταν πραγματικό ντέρμπι καθώς πάλεψαν οι καλύτεροι παίκτες από την Ελληνική πλευρά. Ο Νίκος ήταν ο που έχασε τις ζωές του και έτσι δεν κατάφερε να μπει απευθείας στον τελικό. Στην συνέχεια και η Αφροδίτη έχασε τις ζωές της με αποτέλεσμα, η Κατερίνα Δαλάκα και η Δήμητρα να είναι οι δυο παίκτριες που κονταροχτυπήθηκαν για την νίκη, όπου μόνο μία από τις δυο θα περνούσε απευθείας στον τελικό.

Τελικός Survivor 2019: Πήρε τη νίκη η Δαλάκα

Τελικά η Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής. Ο έτερος Έλληνας παίκτης που θα διεκδικήσει το πρώτο βραβείο θα βγει μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πώς θα γίνει η διαδικασία της ψηφοφορίας. Ενώ, οι τρεις παίκτες μίλησαν για τα συναισθήματά τους, προσπαθώντας να πείσουν τους τηλεθεατές να τους ψηφίσουν.

Θυμίζουμε ότι τελικός δεν θα γίνει στην Ελλάδα. Ο Τούρκος παραγωγός άλλαξε τα πλάνα του και ο νικητής του Survivor θα αναδειχθεί στην Αλικαρνασσό.  Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη αλλαγή που συμβαίνει στον φετινό τελικό. Κι αυτό διότι και η ημερομηνία του άλλαξε, λόγω των πρόωρων εκλογών, με τον τελικό να γίνεται αυτή την Κυριακή (30/6). Την απόφαση για την αλλαγή του μέρους στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός πήρε η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments