Video

Κατερίνα Δαλάκα: Πόσα χρήματα πήρε συνολικά από το Survivor

Κατερίνα Δαλάκα: Πόσα χρήματα πήρε συνολικά από το Survivor
Κατερίνα Δαλάκα: Δείτε το συνολικό ποσό με το οποίο έφυγε από το Survivor η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και την πρώτη της ανάρτηση μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Κατερίνα Δαλάκα: Στη δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης και παράλληλα να εισπράξει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό. Η πρωταθλήτρια στίβου πέρασε στον τελικό και την προηγούμενη σεζόν, αλλά ηττήθηκε από τον Ηλία Γκότση. Ωστόσο, φέτος επικράτησε της Δήμητρας Βαμβακούση στον τελικό και στέφθηκε νικήτρια στο Survivor.

Λίγο μετά τη μία, ώρα Ελλάδος, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση: «Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα». Ακολούθησαν πανηγυρισμοί με την Κατερίνα Δαλάκα να χάνεται στις αγκαλιές των δικών της ανθρώπων. Έπειτα, αρκέστηκε σε μία λακωνική δήλωση: «Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω».

Για να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο, η ίδια έκλεισε ένα «χρυσό» deal ενώ η παρουσία της έφερε και μια, έστω και μικρή, αύξηση, στα νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της, σύμφωνα με πληροφορίες του «newsbomb». Η πρωταθλήτρια στίβου έμεινε 19 ολόκληρες εβδομάδες στο Survivor και κέρδισε 228.000 ευρώ. Μάλιστα, αν προστεθούν και τα 100.000 ευρώ που πήρε για τη νίκη της στο ριάλιτι επιβίωσης, τότε το σύνολο φτάνει τις 328.000 ευρώ, ένα ποσό τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα ενός ριάλιτι.

Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη νίκη της

Μετά από πέντε μήνες σκληρής μάχης, δύσκολες στιγμές και αντίξοες συνθήκες, η Κατερίνα Δαλάκα κατάφερε τελικά να γίνει η γυναίκα Survivor της σεζόν. Αν και την περσινή σεζόν ηττήθηκε στο παρά πέντε, εντούτοις επέστρεψε φέτος ακόμη πιο δυνατή και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κερδίσει το έπαθλο του παιχνιδιού. Μέτα τη νίκη της, η πρώην παίκτρια του Survivor, γεμάτη χαρά και ευγνωμοσύνη σε όσους την στήριξαν, δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη ανάρτηση της.

«Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε….. η όχι… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την Αγάπη και την στήριξη όλο αυτό το διάστημα ,χωρίς εσάς θα ήταν όλα διαφορετικά .Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από την χαρά που δίνεις. .Να έχετε όλοι υγεία..Seni seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ #survivor2019», έγραψε σχετική λεζάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments