Πολιτική

Τσίπρας αγκαλιάζει Αχτσιόγλου και αγνοεί επιδεικτικά Σκουρλέτη (vid)

Τσίπρας αγκαλιάζει Αχτσιόγλου και αγνοεί επιδεικτικά Σκουρλέτη (vid)
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε θερμά όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου Επικρατείας, εκτός από τον Πάνο Σκουρλέτη.

Αλέξης Τσίπρας: Μπορεί στο Σύνταγμα η θερμοκρασία να ξεπερνούσε τους 35 βαθμούς κάνοντας εν μέσω πολυκοσμίας την ατμόσφαιρα καυτή, όμως φαίνεται πως ένα μικρό παγόβουνο χωρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από το γραμματέα του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, που χρεώνεται μία σειρά λαθών εδώ και πολύ καιρό.

Είναι γνωστό ότι πέρασε και δεν ακούμπησε από τρία υπουργεία (Εργασίας, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών), ενώ και ως γραμματέας του κόμματος χρεώνεται τις τραγικές επιλογές και πρακτικές στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, αλλά την πρώτη πολύ κακή φάση της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές με τα περίφημα βίντεο με τη βαριά ανδρική φωνή που έστελναν μόνο αρνητικό μήνυμα και έπαιζαν μία ατζέντα ήσσονος σημασίας.

Μπορεί παρόλα αυτά ο Πάνος Σκουρλέτης να βρίσκεται στην Τρίτη και εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας όμως είναι κοινό μυστικό ότι θα πληρώσει πρώτος το μάρμαρο ενός πιθανότατα αρνητικού εκλογικού αποτελέσματος την Κυριακή.

Χαρακτηριστική αυτού του κλίματος είναι η σκηνή αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όταν πάνω στην εξέδρα ανέβηκαν οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Επικρατείας, τους οποίους ο Τσίπρας χαιρέτησε θερμά πλην ενός, του γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments