Ελλάδα

Πάτρα: “Κινηματογραφική” διάρρηξη με αυτοκίνητο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ (vid)

Πάτρα: “Κινηματογραφική” διάρρηξη με αυτοκίνητο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ (vid)
Πάτρα: Ο δράστης ισοπέδωσε την είσοδο του πρακτορείου με το αυτοκίνητό του και πήρε μαζί του κουπόνια αξίας 3.500 ευρώ.

Πάτρα: Μία ιδιαίτερη περίπτωση διάρρηξης έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Πάτρα. Ο δράστης θέλησε να εισβάλλει σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, κάτι το οποίο συνέβη με τη βοήθεια του… αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα, κατάφερε να διαλύσει την είσοδο του πρακτορείου, διεμβολίζοντάς τη βάζοντας όπισθεν στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον διαρρήκτη.

Ο άγνωστος άνδρας, με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να μαζέψει τη λεία του, που σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας και του ιδιοκτήτη του πρακτορείου, αφορούν δελτίο “ΣΚΡΑΤΣ” συνολικής αξίας 3.500 ευρώ. Μέσα σε λιγότερο από δύο λεπτά, ο ληστής πήρε τα δελτία και εξαφανίστηκε.

Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν καρέ – καρέ από τις δύο κάμερες του κλειστού κυκλώματος που διαθέτει το πρακτορείο. Μάλιστα, το thebest.gr ανάρτησε το βίντεο από την “κινηματογραφική” είσοδο του διαρρήκτη στο πρακτορείο. Βίντεο το οποίο μελετά η αστυνομία και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, βρίσκεται στα ίχνη του άγνωστου άνδρα.

Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό του διαρρήκτη, ο οποίος δεν θα καταφέρει να… χαρεί τη λεία του, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thebest.gr, η ιδιοκτήτης του πρακτορείου κατάφερε να ακυρώσει άμεσα τα δελτία μέσω του ΟΠΑΠ και πλέον δεν έχουν καμία χρηστική αξία. Παράλληλα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το όχημα που… βοήθησε τον ληστή στο σχέδιό του και να το κατασχέσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πρακτορείο στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα.

Το βίντεο της διάρρηξης στο πρακτορείο

Κινηματογραφική ληστεία και στο ΑΧΕΠΑ

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ακινητοποίησαν υπαλλήλους της εταιρείας security που μετέφεραν χρήματα για εφοδιασμό ΑΤΜ.

Με την απειλή όπλων, οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα από το ΑΤΜ και κινούμενοι εντός του νοσοκομείου έφτασαν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ΙΧ προκειμένου να τραπούν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, οι δράστες φέρονται να γνώριζαν τη μεταφορά του μεγάλου χρηματικού ποσού προς το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης του νοσοκομείου, καθώς σήμερα γίνεται η παραλαβή της μισθοδοσίας από το προσωπικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες παρίστανε τον γιατρό και φορούσε ιατρική ποδιά ενώ ο δεύτερος παρίστανε τον ασθενή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments