Πολιτική

Εκλογές 2019: Σε ουζερί στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες (pics)

Εκλογές 2019: Σε ουζερί στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες (pics)
Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε γεύμα στους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Εκλογές 2019: Η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κεντρική ομιλία στο Σύνταγμα. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρέθεσε γεύμα στους συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ, κινούμενους σε… παραδοσιακούς ρυθμούς. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ουζερί στο Λαύριο, με το τραπέζι να είναι γεμάτο από τις κλασικές, πλην αγαπημένες επιλογές.

Εντύπωση σε αρκετούς προκάλεσε το γεγονός πως ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αδυνατισμένος, κάτι που ουσιαστικά εξηγείται λόγω της συνεχούς κίνησης που απαιτεί η προεκλογική περίοδος. Μετά το “τρέξιμο” του τελευταίου μήνα, ο κ. Τσίπρας, οι στενοί συνεργάτες του και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, υπό τη συνοδεία εκλεκτών μεζέδων και ποτών.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να συζητήσει εφ’ όλης της ύλης με τους παρευρισκόμενους, απολαμβάνοντας κρύα μπίρα και τους ανάλογους μεζέδες. Δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν οι συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, η η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έφη Αχτσιόγλου και ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Παρόντες  ήταν νυν βουλευτές και υποψήφιοι των εκλογών.

Όσο για την επιλογή του Λαυρίου; Δεν ήταν τυχαία κίνηση από τον κ. Τσίπρα, καθώς από τη μία, η Ανατολική Αττική είναι η τρίτη περιφέρεια στην οποία έχει θέσει την υποψηφιότητά του. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να την επισκεφθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας χαιρέτισε και συνομίλησε για λίγη ώρα με αρκετούς πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ουζερί αλλά και τα πέριξ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Λαύριο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments