Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Αρχηγός και με το “10” στην πλάτη

Γιάννης Μπουζούκης: Αρχηγός και με το “10” στην πλάτη
Γιάννης Μπουζούκης: Ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει την ομάδα των επόμενων ετών πάνω στον νεαρό χαφ.

Γιάννης Μπουζούκης: Την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι “πράσινοι” είχε περιορισμό στις μεταγραφές με αποτέλεσμα να πρέπει να στηριχτούν σε δικά τους παιδιά. Ένα από αυτά ήταν ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο 21χρονος έγινε άμεσα βασικός και με τα γκολ του οδήγησε τους “πράσινους” στις πρώτες του νίκες στο πρωτάθλημα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ο διεθνής μέσος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Παναθηναϊκός έκανε τα μπάντα για να τον κρατήσει και το σίριαλ της ανανέωσης του είχε τελικά αίσιο τέλος. Ο Γιάννης Μπουζούκης πείστηκε να μείνει στον σύλλογο και αυτή τη συμφωνία έχει πολλαπλά οφέλη. Αρχικά διατήρησε στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Παράλληλα, αν έχει την εξέλιξη που όλοι περιμένουν, θα φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία από μια ενδεχόμενη πώληση του.

Γιάννης Μπουζούκης: Παίρνει ευθύνες και νέο νούμερο

Από τη νέα σεζόν ο νεαρός θα επωμιστεί με περισσότερες ευθύνες. Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας χαφ αναμένεται να βρίσκεται στην λίστα των αρχηγών της ομάδας την νέα σεζόν (Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Δώνης και πιθανώς Ινσούα οι υπόλοιποι υποψήφιοι), ενώ μάλιστα θα αγωνίζεται και με το συμβολικό νούμερο “10” στην πλάτη, το οποίο μένει ελεύθερος από τον «κομμένο» Αντονί Μουνιέ.

Τη χρονιά μου μας πέρασε ο Μπουζούκης αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και πέτυχε 4 γκολ, ενώ έδωσε και μια ασίστ. Τους επόμενους μήνες οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να πείσουν και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη προκειμένου ανανεώσει. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “πράσινοι” είναι αισιόδοξοι ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο 22χρονος εξτρέμ θα αποφασίσει να μείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments