Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Έδωσε τα κλειδιά του Μαξίμου στον Μητσοτάκη και αποχώρησε σκυθρωπός (pics&vid)

Αλέξης Τσίπρας: Έδωσε τα κλειδιά του Μαξίμου στον Μητσοτάκη και αποχώρησε σκυθρωπός (pics&vid)
Αλέξης Τσίπρας: Ο απερχόμενος πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και μετά από την παράδοση - παραλαβή που έγινε σε χρόνο dt αποχώρησε σκυθρωπός.

Αλέξης Τσίπρας: Ο απερχόμενος πρωθυπουργός υποδέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7/19) τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να γίνει η καθιερωμένη τελετή παράδοσης παραλαβής. Η διαδικασία ήταν γρήγορη και γεμάτη αμηχανία. Ο Αλέξης Τσίπρας περίμενε στην πόρτα -ως είθισται- τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η χειραψία ανάμεσα στους δυο άνδρες κράτησε πολύ λίγο, όπως και η καθιερωμένη πόζα μπροστά στις κάμερες. Οι δυο άνδρες κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου και εκεί ακολούθησε μια πολύ σύντομη συνάντηση. Όταν ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους, ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Σκυθρωπός κατέβηκε τα σκαλιά και μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Μέγαρο Μαξίμου:

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο απερχόμενος και ο νέος πρωθυπουργός

Ο Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μία χειραψία

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχωρεί σκυθρωπός από το Μαξίμου

Ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους πολίτες που βρίσκονταν έξω από την περίφραξη του Μεγάρου Μαξίμου.

Αναλυτική ενημέρωση για την ορκωμοσία Μητσοτάκη και την παράδοση παραλαβή στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments