Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Υπέγραψε στον Ολυμπιακό
Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ φέρεται να έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Διαχρονικά ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι παρακολουθεί στενά την αγορά της Σερβίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εντοπίσει λαβράκια στην γειτονική χώρα. Άλλωστε, η Σερβία παραδοσιακά βγάζει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μια τέτοια περίπτωση βρήκαν οι άνθρωποι της ομάδας. Πρόκειται για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς που βγήκε από τα τμήματα υποδομής της Παρτίζάν.

Ο νεαρός στόπερ βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ του Ολυμπιακού. Τελικά οι Πειραιώτες πείστηκαν για το ταλέντο του και χτύπησαν την πόρτα της ομάδας του. Αρχικά οι απαιτήσεις των Σέρβων ήταν μεγάλες και ο Ολυμπιακός έκανε πίσω. Γνωρίζοντας ότι αυτά είναι παιχνίδια τακτικής, ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις για το μέλλον του παίκτη. Τελικά, πριν από λίγες μέρες έκανε νέα κρούση και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

 Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Θέμα ωρών η ανακοίνωση

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να τελειώσει την μεταγραφή του. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Σέρβος άσος έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, προβάροντας τα ερυθρόλευκα. Το deal προβλέπει αγορά του παίκτη έναντι 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Παρτιζάν να ζητά 20% ποσοστό μεταπώλησης αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε (οι πληροφορίες αναφέρουν για 10 ή 15%).

Μεγάλη σημασία δόθηκε στις ιατρικές εξετάσεις, διότι ο Μάρκοβιτς είχε κάνει αρθροσκόπηση στο μηνίσκο προ μηνών, με τους ιατρούς του Ολυμπιακού να μένουν πάντως ευχαριστημένοι. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με την περίπτωση του Σέρβου. Θα πρέπει να δούμε αν ο Πέδρο Μαρτίνς θα επιλέξει να τον κρατήσει στο ρόστερ προκειμένου να έχει μια επιπλέον λύση ή θα εισηγηθεί τον δανεισμό του σε κάποια άλλη ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments