Ζώδια

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2019: Οι συμβουλές της Άσης Μπήλιου για το φετινό καλοκαίρι

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2019: Οι συμβουλές της Άσης Μπήλιου για το φετινό καλοκαίρι
Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2019: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα ευνοηθούν.

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2019: Από τις 2 Ιουλίου ο Άρης πέρασε στον Λέοντα και αυτή η είσοδός του δημιουργεί γεγονότα και καταστάσεις που θα κρατήσουν σε εγρήγορση τη σταθερή ζωδιακή ομάδα που απαρτίζεται από τον Λέοντα, τον Σκορπιό, τον Ταύρο και τον Υδροχόο. Ο Ερμής από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έγινε ανάδρομος κάτι που αφορά περισσότερο Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Η Άση Μπήλιου μέσω της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” προειδοποιεί για το επόμενο χρονικό διάστημα:

«Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2 Αυγούστου. Μέχρι τις 18 Ιουλίου ανάδρομος στον Λέοντα θα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Μετά τις 19 ανάδρομος στον Καρκίνο θα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Τι πρέπει να κάνετε στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του; Διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό, τα μέσα επικοινωνίας! Προσοχή σε ταξίδια, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, προσοχή στα πράγματα σας. Φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον! Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια».

Ανάδρομος Ερμής Ιούλιος 2019: Τα τέσσερα ζώδια που θα ευνοηθούν

Τώρα θα σκέφτεστε αν είναι αυτό ποτέ εφικτό… Να ευνοηθεί κάποιος από μια ανάδρομη πορεία του Ερμή! Κι όμως, σκεφτείτε ότι έχετε περάσει αμέτρητες ανάλογες φάσεις στη ζωή σας, χωρίς να το γνωρίζετε. Άρα οι πιθανότητες δείχνουν ότι όλοι έχουν βιώσει αίσιες ανάδρομες πορείες του Ερμή.

Ενόσω ο πλανήτης της επικοινωνίας και της διαλεκτικής σκέψης κινείται με την όπισθεν, δεν είναι και το τέλος του κόσμου… Παρά την πεποίθηση που επικρατεί. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε αυτή τη φάση με τρόμο. Ειδικά μιας και κάποιοι από εσάς μπορείτε να ωφεληθείτε από την αναδρομή του Ερμή στον Λέοντα!

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αγχωτικές ή άβολες συγκυρίες. Ωστόσο, έχετε τη δυναμική να βρείτε και την ομορφιά εν μέσω του χάους. Μία είναι η αρχή για τον ανάδρομο Ερμή: Θα σας δυσκολέψει, αν αρνηθείτε να κινηθείτε με τα «λικνίσματά» του!

Οι αναταραχές είναι ένα αναπόφευκτο δεδομένο σε αυτή την περίοδο. Γι’ αυτό αναμένονται καθυστερήσεις σε ταξίδια και μετακινήσεις, τεχνολογικές εμπλοκές και μια γενικότερη αίσθηση αποσυντονισμού. Εσείς χρησιμοποιήστε αυτή τη φάση, για να συλλογιστείτε εγχειρήματα και καταστάσεις που καταλαμβάνουν τώρα χώρο στη ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε λίγη ενδοσκόπηση και αναθεώρηση σχεδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments