Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (9/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη (9/7/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Τρίτη (9/7/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Τρίτη (9/7/19).

  • Κριός

Τα περισσότερα μυαλά και χέρια αποδίδουν καλύτερα από το ένα, αγαπητοί Κριοί! Εσείς ξέρετε ότι δεν ισχύουν όσα λέγονται για την «μοναξιά της κορυφής»: Θέλετε να πορεύεστε με τους φίλους σας στο πλάι σας, για να σας στηρίζουν και να σας βοηθούν. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον δομημένο Κρόνο, θα σας ωθήσει να παραμερίσετε τους πιθανούς δισταγμούς σας και να ζητήσετε τη συμπαράστασή τους. Να είστε ειλικρινείς για τα ζητούμενά σας, ώστε να μπορέσουν κι εκείνοι να πάρουν τις σωστές αποφάσεις!

  • Ταύρος

Μην αφήνετε για αύριο όσα μπορούν να γίνουν σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Όσο σημαντικό κι αν είναι το μέλλον, πρέπει να φροντίσετε το παρόν για να φτάσετε εκεί. Η αντίθεση σύνεσης του Κρόνου με τον Ήλιο, θα επιστήσει την προσοχή σας στη λογική. Έτσι δεν πρόκειται να παρασύρεστε από μεγάλα σχέδια και να ξεχνάτε να ασχολείστε με όσα βρίσκονται μπροστά σας. Μην αναβάλετε την ευτυχία σας τώρα με την επιδίωξη μελλοντικών ανταμοιβών!

  • Δίδυμοι

Κάθε αλλαγή πρέπει να ξεκινά από μέσα σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η ετήσια αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο, σας καλεί να δείτε ρεαλιστικά τα δεδομένα της ζωής σας. Μήπως έχει έρθει η ώρα να κάνετε κάποιες ουσιαστικές μεταμορφώσεις; Δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι η πεισματική αδιαφορία προς όσα ξέρετε ενδόμυχα ότι είναι αλήθεια. Αυτό είναι το συμπαντικό έναυσμά σας για να φανείτε δυνατοί και θαρραλέοι. Παραμερίστε τον εγωισμό και ακούστε τις συνετές συμβουλές που σας δίνουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν!

  • Καρκίνος

Προσέξτε τα δάκτυλα που σηκώνετε ή στρέφουν άλλοι προς εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Ήλιος από το ζώδιό σας, σχηματίζει μια αφυπνιστική αντίθεση με τον αποφασιστικό Κρόνο. Αν ένα άτομο του στενού σας κύκλου δείξει μια πλευρά του που θα σας αναστατώσει, μην βιαστείτε να το απομακρύνετε. Αναρωτηθείτε ποιο μήνυμα θέλει να σας δώσει – γιατί ενδέχεται να αντανακλά στοιχεία του που πρέπει να δουλέψετε στον εαυτό σας. Ακόμα και οι πιο δυνατές σχέσεις αντιμετωπίζουν τριβές κάποιες φορές – και αυτές τις κάνουν πιο στιβαρές!

  • Λέων

Είναι υγιές να πείτε και κάποια «όχι», αγαπητοί Λέοντες! Η ετήσια αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να θέσετε πιο ουσιαστικά όρια. Αν κάποιοι σας φέρονται με αναίδεια ή εκμεταλλεύονται τη γενναιόδωρη φύση σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Αν το ταίρι σας εξαρτάται υπερβολικά από εσάς, οφείλετε να του υποδείξετε να αναπτύξει την αυτάρκειά του. Έτσι θα δείξετε ότι νοιάζεστε για τους άλλους, όχι με το να λύνετε τα προβλήματά τους και να μην τους αφήνετε να ωριμάσουν!

  • Παρθένος

Δεν επιτρέπονται παρεκκλίσεις από την σχεδιασμένη πορεία για κανένα μέλος της ομάδας σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η ετήσια αντίθεση του ακέραιου Κρόνου με τον Ήλιο, σας καλεί να εξασφαλίσετε την αποδοτικότητα όλων. Όσο κι αν σας αρέσει να στηρίζετε τους άλλους, μην φτάνετε στο σημείο να φορτώνεστε εσείς τα καθήκοντά τους. Εξισορροπήστε τις ανάγκες των εγχειρημάτων σας, αναθέτοντας στον καθένα το πόστο που μπορεί να διαχειριστεί. Άπαξ και σηκώσετε τις «άγκυρες», τα σχέδιά σας θα πλεύσουν με ούριο άνεμο!

  • Ζυγός

Ας υπάρχουν άνθρωποι που δεν αλλάζουν ποτέ, αγαπητοί Ζυγοί. Η δική σας ιδιοσυγκρασία είναι σε συνεχή κίνηση, προκειμένου να ωριμάζει και να προοδεύει! Η ετήσια αντίθεση διαύγειας ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ήλιο, θα σας ενθαρρύνει να ανοίξετε τα φτερά σας για να εξερευνήσετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας. Μην απομονώνεστε άλλο στη ζώνη άνεσής σας, βγείτε και σπάστε τη ρουτίνα με αυθόρμητες αναζητήσεις. Φροντίστε να έχετε γύρω σας μόνο ανθρώπους που θαυμάζετε και απλώστε το δίκτυ ασφαλείας σας πριν πάρετε μεγαλεπήβολα ρίσκα!

  • Σκορπιός

Βάλτε φίλτρα σε όσα λέτε και γράφετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Η ετήσια αντίθεση του συντηρητικού Κρόνου με τον διαυγή Ήλιου, σας προειδοποιεί ότι πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας. Η καυστική συμπεριφορά και τα επικριτικά σας σχόλια, θα πληγώσουν τα αισθήματα ενός ανθρώπου και θα καταστρέψουν μια σημαντική σχέση της ζωής σας. Πριν πείτε την «αλήθεια» σε ένα φιλικό άτομο, θα ήταν καλό να σκεφτείτε αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα κι αν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Πρέπει να πάρετε κι εσείς κάποια μαθήματα συμπεριφοράς και διπλωματίας, αν θέλετε να ωριμάσετε!

  • Τοξότης

Μήπως έχετε χάσει τον έλεγχο των δαπανών σας, αγαπητοί Τοξότες; Η ετήσια αντίθεση του πολυτελή Ήλιου με τον συντηρητικό Κρόνο, θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στα οικονομικά σας. Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να σπαταλήσετε τα χρήματά σας: Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι φοβίες και οι ανάγκες σας προέρχονται από μια παροδική κρίση πανικού. Δικαιούστε να θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα, αρκεί να αποφασίσετε να καταβάλετε τον απαιτούμενο κόπο για να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας!

  • Αιγόκερως

Σκεφτείτε διπλά ποιους κρατάτε κοντά σας και ποιους διώχνετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος συγκρούεται με τον διαφωτιστικό Ήλιο, κάνοντάς σας εξαιρετικά παρορμητικούς και ευέξαπτους. Ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σας, θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμος συνεργάτης. Μια τέτοια προσέγγιση απαιτεί πολλές διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς. Αποφασίστε μέσα σας τι είστε διατεθημένοι να δώσετε και μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις. Μετά περάστε στις συζητήσεις σας, με καθαρή σκέψη και όχι με διάθεση αντιπαλότητας!

  • Υδροχόος

Μήπως το παρακάνετε με τους κανόνες και τη διαχείρισή τους, αγαπητοί Υδροχόοι; Η ετήσια αντίθεση του Κρόνου με τον Ήλιο θα σας εμπνεύσει να πάρετε ακόμα και την πιο ανορθόδοξη διαδρομή, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να έχετε μελετήσει καλά κάθε εγχειρίδιο λειτουργικότητας. Μην φτάσετε στα άκρα, απομονώνοντας καίριους συνεργάτες ή καίγοντας πολύτιμες γέφυρες. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα!

  • Ιχθύες

Είναι γεγονός ότι το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για πολλές «παθήσεις», αγαπητοί Ιχθύες! Γι’ αυτό λίγη ανεμελιά θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σας σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος πραγματοποιούν την ετήσια αντίθεσή τους. Αν έχετε περάσει δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, εντάξτε λίγη χιουμοριστική χροιά σε κάθε δραστηριότητα. Θα δείτε ότι θα αρχίσετε να επουλώνετε πληγές του παρελθόντος πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζατε

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments