Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (10/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (10/7/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Τετάρτη (10/7/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Τετάρτη (10/7/19).

  • Κριός

Έχετε ανάγκη από ένα άτομο εμπιστοσύνης, αγαπητοί Κριοί; Θέλετε να ανοίξετε κάπου την καρδιά σας, με την ώθηση ενός τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Αυτή η ευαίσθητη ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να γίνετε πιο προσιτοί και ευάλωτοι. Είναι η δική σας σειρά να λάβετε από τους άλλους, γι’ αυτό αφήστε να σας προσεγγίσει μια ιδιαίτερη γυναίκα της ζωής σας. Με την διαίσθησή σας σε έξαρση, εμπιστευτείτε την και θα νιώσετε πιο σοφοί και ανακουφισμένοι!

  • Ταύρος

Απλώστε κλάδο ελαίας, αγαπητοί Ταύροι! Αξιοποιήστε την εύνοια της ατμόσφαιρας, για να βρεθείτε τετ-α-τετ με ένα άτομο που βρίσκεστε σε σύγκρουση. Υιοθετήστε την ανωτερότητα έναντι του ανταγωνισμού και επιδιώξτε πιο αγαστές σχέσεις. Να θυμάστε ότι πολλοί θα αποφύγουν την προσωπική τους ευθύνη αν δρουν μέσα από μια ομάδα. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και ευγενείς – αλλά επίσης κάθετοι και σαφείς!

  • Δίδυμοι

Πρέπει να προσγειωθείτε πρώτα για να απογειωθείτε στη συνέχεια, αγαπητοί Δίδυμοι! Καλή είναι η ταχύτητα, ωστόσο θα βλέπετε τα πάντα με μεγαλύτερη διαύγεια αν έχετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης. Αξιοποιήστε την εύνοια ημέρας, που θα κάνει τους προσωπικούς σας στόχους πιο απτούς και εφικτούς. Χρειάζεστε μόνο περισσότερη οργάνωση, πειθαρχία και υπομονή για να καταφέρετε τα βήματα που λαχταράτε!

  • Καρκίνος

Η ζωή είναι πιο ευφάνταστη από την επιστημονική φαντασία ενίοτε, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό ακονίζετε κι εσείς το μαγικό σας ραβδάκι, με τη βοήθεια ενός υποστηρικτικού τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Παραμερίστε την ανάγκη σας να αναλύετε τα πάντα και αδράξτε τη μέρα: Σας δίνεται η άδεια του σύμπαντος να απλώνετε νεραϊδόσκονη σε ό,τι αγγίζετε και να απομακρύνετε κάθε αρνητισμό από το περιβάλλον σας. Όσο πιο ψηλά ανεβάσετε τον πήχη των ονείρων σας, τόσο πιο πολλά θα πετύχετε!

  • Λέων

Η σύμπνοια με μπόλικη δόση χιούμορ είναι η εντολή σα για σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο εύνοιας με τον Ποσειδώνα του εσωτερικού σας κόσμου. Μια τυχαία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον άτομο, θα σας δώσει την αίσθηση ότι γνωρίζεστε από πάντα. Στις συζητήσεις με φίλους, θα τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Αν συνήθως δυσκολεύεστε να εκφραστείτε, αυτή είναι η στιγμή να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να εντοπίσετε τις σκιές της ψυχής σας!

  • Παρθένος

Αν αποζητάτε περισσότερη προσοχή τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, αγαπητοί Παρθένοι! Ο εκτυφλωτικός Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο προώθησης με τον παθητικό Ποσειδώνα, καλώντας σας να είστε πιο κάθετοι και εκφραστικοί. Είστε έτοιμοι για μια ολοκληρωτική αλλαγή, είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας είτε για την εσωτερική σας κάθαρση. Με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας, μπορείτε να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση. Ανοιχτείτε, εκφραστείτε και εμπνεύστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας!Σ

  • Ζυγός

Στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε, αγαπητοί Ζυγοί! Ο τολμηρός Ήλιος ηγείται του χάρτη σας και εκτοξεύει την δημόσια εικόνα αλλά και την καριέρα σας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον διαισθητικό Ποσειδώνα, στρέφει την προσοχή στις ευκαιρίες και μόνο. Είναι μια εύνοια που πυροδοτεί τη ζώνη των χρημάτων σας, με θετικό αντίκτυπο στις επαγγελματικές προοπτικές σας. Η στιγμή είναι αίσια για να ζητήσετε την αύξηση ή την προαγωγή που λαχταράτε. Να αναμένετε πολλές ανταποδώσεις των κόπων που έχετε καταβάλει!

  • Σκορπιός

Μην μείνετε άπραγοι και σε στάση αναμονής, αγαπητοί Σκορπιοί! Η διεγερτική σύμπραξη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα της φαντασίας, σας δίνει το πράσινο φως να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Αναγνωρίστε τα σημάδια συγχρονισμού σε μια σημαντική σχέση σας, τολμήστε να δείξετε τον ρομαντικό και ευάλωτο εαυτό σας. Έχετε τη στήριξη του σύμπαντος για να βγάλετε το συναίσθημα στην επιφάνεια και να περάσετε μαζί στην επόμενη φάση!

  • Τοξότης

Παραμερίστε για λίγο τον εργασιακό σας εθισμό, αγαπητοί Τοξότες! Ένα επουλωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, στρέφει την προσοχή σας στους δικούς σας ανθρώπους. Μπορεί να χρειάζεται κάποιος τις ενθαρρυντικές συμβουλές σας ή έναν ουσιαστικό ακροατή. Αν εσείς θέλετε να μιλήσετε, να είστε βέβαιοι ότι δεν θα αποτελέσετε ενόχληση για τους φίλους σας. Εξάλλου, έχετε πολλές ευκαιρίες και οι δύο πλευρές να ανταλλάσετε τέτοιες χάρες!

  • Αιγόκερως

Απελευθερωθείτε από τα συνήθη τείχη σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτή είναι η εντολή ενός τριγώνου εξωστρέφειας, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Η μέρα ενδείκνυται για να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ακόμα και να προσεγγίσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Θα σας ισορροπήσει ιδιαίτερα η ενασχόληση με το σπίτι, για μια ανακαίνιση ή αλλαγή της διακόσμησης. Οι επουλωτικές δονήσεις στην ατμόσφαιρα, είναι ιδανικές για να πείτε μια συγγνώμη εκεί που ξέρετε ότι την οφείλετε!

  • Υδροχόος

Η παραγωγικότητα και η απόλαυση γίνονται το δίδυμο της επιτυχίας σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Γι’ αυτό φροντίζει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, που κεντρίσει την απόδοση αλλά και την φαντασία σας. Ακόμα και οι πιο προκλητικές υποχρεώσεις σας θα διέπονται από μια χροιά διασκέδασης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά και δεν αποκλείονται σχεδιασμοί για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι επιλέξτε μια βόλτα κοντά στη φύση μετά τις εργασιακές ώρες: Ίσως να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

  • Ιχθύες

Η έμπνευσή σας απογειώνεται, αγαπητοί Ιχθύες! Ο συγκυβερνήτης σας ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο στον δημιουργικό 5ο Οίκο σας. Αυτή ίσως να είναι μια από τις πιο εκφραστικές ημέρες για εσάς, γι’ αυτό μην υποταχθείτε στους κανόνες κανενός. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε τόσο από την παρόρμηση που να χάσετε το κριτήριό σας. Άλλο να είστε αυθόρμητοι και άλλο να παραβλέπετε την απαραίτητη έρευνα πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments