Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (12/7/19)

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (12/7/19)
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (12/7/19)

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή (12/7/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

 • κάρτα ταρώ: ιππότης των πεντάκτινων

Αυτό που θέλετε είναι κάτι μακροπρόθεσμο, αλλά ίσως φοβάστε να το ζητήσετε από το σύμπαν. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας να περιπλανηθούν και να σας βοηθήσουν να δείτε τι θέλετε, ώστε να έχετε μια ισορροπημένη ζωή και μια υγιή σχέση, με τον έρωτα της ζωής σας.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

 • κάρτα ταρώ: ιππότης των ράβδων

Δεν χρειάζεται να είναι μια έτσι και μια αλλιώς η ερωτική σας ζωή. Ειλικρινά, δεν κάνει καλό στην υγεία σας. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να μάθετε να αφήνετε το σύμπαν να σας καθοδηγεί, ώστε να μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο προορίζονται να γίνουν τα πράγματα!

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

 • κάρτα ταρώ : η κρίση

Θα έχετε ένα σημαντικό όφελος στην ερωτική σας ζωή, επειδή εσείς την τροφοδοτείτε με όμορφα πράγματα. Κάνετε ό, τι μπορείτε να την υποστηρίξετε, και θα συνεχίσετε τις προσπάθειες, ώστε η σχέση σας, να μην αναπτύσσεται μόνο όπως θέλετε, αλλά να έχει και διάρκεια.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

 • κάρτα ταρώ: το άρμα

Ο έρωτας κάνει τη ζωή να μοιάζει καλύτερη, ειδικά όταν τη μοιράζεστε, μ’ αυτόν που αγαπάτε. Κανονίστε μια εκδρομή με φίλους, αν είσαστε ελεύθεροι. Κάνετε πράγματα που βρίσκετε μοναδικά και μαγικά! Ανοίξετε την πόρτα της αγάπης και του φωτός, μέσα στο σκοτάδι σας.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

 • κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Η ζωή στο σπίτι σας χρειάζεται λίγο «ανέβασμα» που να είναι χρήσιμο, ευγενικό και καλό. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και χρήσιμοι με όσους μοιράζεστε το σπίτι σας. Να είσαστε αυτοί που αρχίζουν να δίνουν και να είναι εκεί, με ευγένεια. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να αλλάξετε τους άλλους και να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας, αλλά το να είστε ο ηγέτης στην αγάπη….. αξίζει την προσπάθεια.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Αυτό που κάνετε και αυτό που λέτε, κάνει όλη τη διαφορά. Επιλέξτε να γεμίσετε αγάπη την οικογένειά σας με όμορφες λέξεις που ανεβάζουν το ηθικό των άλλων. Μπορείτε να νιώσετε, τι είναι αυτό που χρειάζεται να ειπωθεί. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

 • κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Μείνετε στο σπίτι σήμερα. Το να χτίσετε μια ζωή με την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους, σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε πράγματα που σας απομακρύνουν. Απολαύστε την οικογενειακή γαλήνη. Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα ή ξαπλώστε στον καναπέ, αγκαλιά με τον αγαπημένο σας!

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Να είστε ειλικρινείς με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Μπορεί να έχετε βάλει την καρδιά σας και τα συναισθήματά σας σε δεύτερη μοίρα, για να ευχαριστήσετε κάποιον άλλο. Τις επόμενες μέρες θα είσαστε άμεσοι με τα λόγια σας και θα νιώσετε άνετα λέγοντας πώς πραγματικά αισθάνεστε και τί ακριβώς θέλετε.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

 • κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Το παρελθόν και το παρόν συνδυάζονται. Αν είχατε μια πρόσφατη διαμάχη και θεωρήσατε πως η ζωή στο σπίτι σας δεν είναι αυτή που ήταν, μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή τώρα, για να φέρετε τα πράγματα σε αρμονία.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

 • κάρτα ταρώ : η κρίση

Ένας φίλος μπορεί να σας χρειαστεί. Να θελήσει, να είστε εκείνος που θα εμπιστευτεί όταν περνάει δύσκολα. Η αξιόπιστη φύση και η αξιοσέβαστη προσωπικότητά σας, θα σας κάνουν το πρόσωπο που όλοι εμπιστεύονται και του ανοίγονται.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

 • κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Είναι μια μέρα για να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να προχωρήσετε. Το ξεπέρασμα παλιών πεποιθήσεων από το παρελθόν μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά όταν βάλετε τα πράγματα σε τάξη, τότε θα ξεκαθαρίσουν μέσα σας…. όλοι οι λόγοι, του γιατί δεν λειτούργησε μια ερωτική κατάσταση, όπως ελπίζατε!

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

 • κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων

Σχεδιάστε μια σύντομη και διασκεδαστική περιπέτεια με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Ίσως όμως να θέλετε περισσότερα και δεν προχωράει η κατάσταση τόσο γρήγορα, όσο θα θέλατε. Μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα σε ένα μουσείο με μια παρέα, αν αυτό φτιάξει προς το παρόν, τη διάθεσή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play