Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Καυστικό ποστ για τον Ολυμπιακό (pic)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Καυστικό ποστ για τον Ολυμπιακό (pic)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: O ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτηση στο Instagram σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Ολυμπιακό με τις αποχωρήσεις παικτών (Γκος), αλλά και με τις αποκαλύψεις για οφειλές των Ερυθρολεύκων σε παίκτες (Μιλουτίνοφ).

«Για όλα φταίει ο Γιαννακόπουλος, ο Βασιλακόπουλος, ο Αναστόπουλος. Ποτέ ο Αγγελόπουλος. Ούτε τους δικούς σας δεν πείθετε πλέον. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», αναφέρει σε instastory στου στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση:

Ατζέντης Μιλουτίνοφ: «Εάν μείνει, θα δώσει το 100% του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό»

Ο ατζέντης του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Σέρβου σέντερ και την επιστολή που ο ίδιος έστειλε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τα χρωστούμενα. Μάλιστα, τόνισε ότι εάν μείνει στον Πειραιά, θα δώσει τα 100% των δυνάμεων του για να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημητρόπουλου στο Twitter:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως και κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, έχει κάθε δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το δεδομένο ότι σχεδόν σε κάθε ελληνική ομάδα, όπως και σε ένα τεράστιο ποσοστό ομάδων της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων, της Euroleague, του Eurocup, του BCL, της ACB, του ιταλικού, του τουρκικού, του ρωσικού πρωταθλήματος, οι παίκτες έχουν μείνει απλήρωτοι ή πληρώνονται αργότερα εδώ και χρόνια και δεν υψώνουν τη φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες περιπτώσεις έχουν έρθει στα δημόσια δικαστήρια η στο BAT, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος ζητήσει να πληρωθεί αυτά που του χρωστάνε, είναι παρατυπία. Το να περιορίζεις ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε μόνο μία ομάδα είναι αστείο! Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαστε χίλια χρόνια μακριά από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή της ομάδας αν θα μείνει ή όχι. Εάν μείνει, θα δώσει το 100% όπως κάνει πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε πριν χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν το έκαναν! Τόσο απλό. Το τι θα συμβεί μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σήμερα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments