Αθλητισμός

Στέφαν Γιόβιτς: “Ερυθρόλευκος” μεν, στον Ερυθρό Αστέρα δε (pic)

Στέφαν Γιόβιτς: “Ερυθρόλευκος” μεν, στον Ερυθρό Αστέρα δε (pic)
Στέφαν Γιόβιτς: Η περίπτωσή του έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Σέρβος γκαρντ αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στέφαν Γιόβιτς: Η περίπτωσή του απασχόλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν δημοσιεύματα του εγχώριου αθλητικού Τύπου, αλλά και ξένες πηγές, επικαλούμενες πληροφορίες από ανθρώπους πολύ κοντά στο περιβάλλον του. Εν τέλει, ο Σέρβος γκαρντ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα, όχι όμως για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την κίνηση – ματ και φέρνει πίσω στο ρόστερ του έναν παίκτη που αναδείχθηκε και ανδρώθηκε στις τάξεις του, έχοντας μία διετία στη Γερμανία και τη Μπάγερν, η οποία δεν κατέληξε όπως ίσως ο ίδιος θα ήθελε λόγω των τραυματισμών.

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του και ως εκ τούτου, ο Γιόβιτς μπήκε στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ άλλων και του Ολυμπιακού, που αναζητά αντικαταστάτη για το κενό που άφησε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, ο οποίος παίρνει το αεροπλάνο για τη Γιούτα και τους Τζαζ. Εν τέλει, η μπίλια κάθισε στον Ερυθρό Αστέρα, με τον ατζέντη του Γιόβιτς να προαναγγέλλει τις ανακοινώσεις, που θα συμβούν από ώρα σε ώρα.

Τέλος και επισήμως ο Ουίλιαμς – Γκος

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε χρήση του όρου opt out που είχε στο συμβόλαιο του και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, ο οποίος πήρε το ρίσκο να αφήσει τον Πειραιά για να δοκιμαστεί στη Γιούτα και τους Τζαζ, ευελπιστώντας να κερδίσει μια θέση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” αποχαιρέτησαν τον Γκος, άκουσαν το νέο μεταγραφικό τους απόκτημα, Μπράντον Πολ, να μιλά για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να πει το “ναι” στην πρόταση του Ολυμπιακού.

“Τη χρονιά που πέρασε μιλούσα με τον κόουτς Μπλατ και σίγουρα υπήρχε αμοιβαίο ενδιαφέρον. Όμως, για διάφορους λόγους δεν συνεργαστήκαμε και πήγα στην Κίνα. Παρόλα αυτά, παραμείναμε σε επικοινωνία. Έχω μια μικρή ‘ιστορία’ με τον κόουτς, καθώς όταν ήταν στο Κλίβελαντ εγώ έπαιζα στους Canton Charge, την ομάδα των Καβαλίερς στην D-League. Ξέρω το προπονητικό του στυλ. Ήμουν έτσι και αλλιώς θαυμαστής του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για εκείνον. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments