Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (15/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (15/7/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Δευτέρα (15/7/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Δευτέρα (15/7/19).

  • Κριός

Φτάνει η δικαίωση για την τακτική που έχετε επιλέξει να προσεγγίζετε τα πράγματα, αγαπητοί Κριοί! Οι συνθήκες αρχίζουν να γίνονται πολύ πιο ευνοϊκές για την επίτευξη όλων των στόχων σας. Συνεχίστε με την ίδια στρατηγική και αδράξτε όλες τις καινούργιες ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πολύ πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε!

  • Ταύρος

Ήρθε η ώρα να φέρετε στο προσκήνιο όλα τα σχέδιά σας, αγαπητοί Ταύροι! Όσα θεωρούσατε ότι αποτελούσαν εμπόδιο στην πορεία σας ή σας ασκούσαν πίεση, πλέον θα αρχίσουν να απομακρύνονται. Έτσι θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, για να μπείτε σε μια καινούργια φάση ζωής που θα διέπεται από έντονη δημιουργικότητα. Αποφασίστε να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε τα πιο δημιουργικά κεφάλαια της ζωής σας!

  • Δίδυμοι

Μπαίνετε σε μια πολύ αίσια περίοδο, αγαπητοί Δίδυμοι! Πλέον θα έχετε όλη την απαραίτητη διαύγεια για να ξεκαθαρίσετε όσα σας προβληματίζουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι να σας καταβάλει ο πανικός. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν οι απόψεις ανθρώπων έξω από τον στενό σας κύκλο… Μόνο έτσι θα διατηρήσετε την καλή πορεία σας προς την επιτυχία!

  • Καρκίνος

Επιστρατεύστε την αισιοδοξία και την επαναστατικότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Με αυτά τα εργαλεία θα μπορέσετε να χειριστείτε τις όποιες προκλήσεις προκύψουν στην πορεία σας. Πρέπει να προχωρήσετε στις αλλαγές που σχεδιάζετε, ώστε να ανοίξετε καινούργιες σελίδες στη ζωή σας. Αν αναμένατε κινήσεις από άλλα άτομα προκειμένου να ολοκληρωθούν κάποια εγχειρήματά σας, τώρα θα αρχίσουν να γίνονται. Ανάλογο πάθος που δείχνετε για τα επαγγελματικά σας, φροντίστε να εντάξετε και στην προσωπική σας ζωή!

  • Λέων

Έχετε πολλά θέματα να χειριστείτε, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να νιώσετε ότι πνίγεστε κάποιες στιγμές. Αγαπητοί Λέοντες, πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας και να βάλετε προτεραιότητες. Στήστε ένα αποδοτικό πρόγραμμα, που θα το τηρήσετε χωρίς παρεκκλίσεις. Όσο ξεπερνάτε τα όρια και τις αρχές σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντληθείτε.

  • Παρθένος

Έχετε όλα τα φόντα για να χειριστείτε ό,τι κι αν φέρει η ζωή στο δρόμο σας, αγαπητοί Παρθένοι! Τα άστρα έχουν στρατευτεί στο πλευρό σας και μπορείτε να δράσετε άφοβα… Αρκεί να μην ξεφύγετε από τα όρια του ρεαλισμού. Οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν σε κάτι, οπότε πρέπει να τις αποφύγετε. Φροντίστε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

  • Ζυγός

Περιμένετε πολύ καιρό αυτή τη μέρα, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζατε, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι η στιγμή που επιτέλους θα διαλυθεί όλο το νεφέλωμα που είχατε στο μυαλό σας. Θα βρείτε τα στιβαρά σας πατήματα, θα καταφέρετε να επιλύσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα βάλετε σε τάξη τις περισσότερες υποθέσεις σας. Αφού ολοκληρώσετε αυτή την αποστολή, θέστε τους νέους σας στόχους και βάλτε τους άμεσα σε κίνηση υλοποίησης!

  • Σκορπιός

Η μέρα σήμερα ενδέχεται να είναι κάπως πιεστική για εσάς, αγαπητοί Σκορπιοί. Έχετε να χειριστείτε αρκετές εκκρεμότητες γιατί κινήστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και πειθαρχία. Η συνετή στρατηγική θα σας επιτρέψει να τελειώσετε γρήγορα και αποδοτικά τις υποχρεώσεις σας. Διατηρήστε μια σταθερή πορεία και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας προς την επιτυχία!

  • Τοξότης

Φροντίστε να μείνετε μακριά από κάθε είδους υπερβολή, αγαπητοί Τοξότες! Πρέπει να διατηρήστε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Να είστε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας!

  • Αιγόκερως

Κάποια αβεβαιότητα επικρατεί αυτή την περίοδο στη ζωή σας, που γεννά ανασφάλειες και αστάθεια. Αγαπητοί Αιγόκεροι, πρέπει να απομακρύνετε από το περιβάλλον σας κάθε φωνή που εκφράζει μόνο κριτική και αρνητισμό. Πρέπει να κάνετε ουσιαστικές αλλαγές και γρήγορα, ώστε να προλαβαίνετε τις εξελίξεις που αναστατώνουν τους ρυθμούς και τη διάθεσή σας. Μείνετε ήρεμοι και ρεαλιστές για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Υδροχόος

Είναι σημαντικό να κινηθείτε με ηρεμία σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι: Ενδέχεται να μην έχετε εξ αρχής όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύπτουν. Πρέπει να αφήνετε τον χρόνο να κυλά και να σκέφτεστε διεξοδικά το καθετί, για να φτάσετε στα πιο αποδοτικά συμπεράσματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από αυτή την δυσχέρεια!

  • Ιχθύες

Τα επίπεδα άγχους θα χτυπήσουν κόκκινο, αγαπητοί Ιχθύες! Γι’ αυτό τα άστρα σας καλούν να κινηθείτε αποφασιστικά, προκειμένου να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και αρκετό καιρό. Είναι απαραίτητο να αποβάλετε τον συντηρητισμό σας, να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα. Τολμήστε να αναλάβετε δράση, μην περιμένετε από τους άλλους να χειριστούν τα θέματά σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να στρέψετε την πορεία της ζωής σας σε θετική τροχιά!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments