Ελλάδα

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ 2019: Πότε θα ανακοινωθούν

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ 2019: Πότε θα ανακοινωθούν
Αποτελέσματα ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ 2019: Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα αναρτηθούν την Τρίτη 23 Ιουλίου.

Αποτελέσματα ΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ 2019: Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ-ΕΕΤΑΑ. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ θα αναρτηθούν την Τρίτη 23 Ιουλίου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ την Τρίτη 23/7/2019.

Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατάθηκε έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00».

Οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 23/7/2019. Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ  της/του ενδιαφερόμενης/ου και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments