Πολιτισμός

Florence and The Machine: Και τρίτη συναυλία στο κλειστό Γαλατσίου

Florence and The Machine: Και τρίτη συναυλία στο κλειστό Γαλατσίου
Florence and The Machine: Sold out όλα τα εισιτήρια γα τη συναυλία στο Γαλάτσι.

Florence and The Machine: Η  ανακοίνωση πως οι Florence + The Machine έρχονται μετά από δέκα χρόνια στην Ελλάδα προκάλεσε πανζουρλισμό στους φανατικούς θαυμαστές τους που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια αμέσως μόλις ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων.

Η πρώτη μέρα της συναυλίας στις 19 Σεπτεμβρίου ξεπούλησε σε εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες και οι διοργανωτές έβαλαν και δεύτερη συναυλία στις 20 Σεπτεμβρίου. Όμως ούτε και αυτή ήταν αρκετή για ικανοποιήσει τα πλήθη των θαυμαστών της μπάντας κι έτσι θα γίνει και τρίτη συναυλία στις 21 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Η προπώληση εισιτηρίων για την τρίτη και τελευταία συναυλία των Florence + The Machine στο ξεκινά σήμερα στις 11:00 ώρα Ελλάδος (10:00 CET)

  • Τιμές εισιτηρίων
  • Ορθίων: 48 ευρώ
  • Καθημένων: 53 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση εισιτηρίων θα γίνει από τα: www.viva.gr και www.public.gr

Ένα ευρώ (1 ευρώ) από κάθε εισιτήριο θα δίνεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία των Florence & The Machine βοηθά ουσιαστικά και δίνει πνοή στην οργάνωση να συνεχίσει το καθημερινό σημαντικό έργο της.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Doctors Without Borders) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν τραυματιστεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές, κυρίως σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, που έχουν έλλειψη ειδών πρώτης ανάγκης. Η οργάνωση είναι γνωστή στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου από τη Γαλλική ονομασία της ή απλά MSF.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Συνιστούμε στους υποψήφιους αγοραστές να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους αποκλειστικά και μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης. Ως εκ τούτου, η παραγωγός εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές μέσα από άλλες πλατφόρμες και για τα οποία δεν υπάρχει εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play