Ελλάδα

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του (vid)

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκάρουν οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητό του (vid)
Αλέξανδρος Ζαχαριάς:Το μπροστινό μέρος του οχήματος του άτυχου 25χρονου έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δέντρο

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες του τρακαρισμένου αυτοκινήτου του Αλέξανδρου Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον Άγιο Στέφανο την Τρίτη το βράδυ. Ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας Κηφισιάς έκανε αυτοψία τόσο στο διαλυμένο αυτοκίνητο του άτυχου Αλέξανδρου, όσο και στο σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Οι εικόνες που προβάλλει το Star Channel από το διαλυμένο αυτοκίνητο του 23χρονου γιου ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών είναι συγκλονιστικές. Το μπροστινό μέρος του οχήματος έχει διαλυθεί από την σφοδρή σύγκρουση με το δέντρο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο στην Λεωφόρο Τραπεζούντος. Το καπό είναι τσαλακωμένο, ενώ ο κινητήρας δεν υπάρχει πουθενά. Το παρμπρίζ του ατυοκινήτου έχει γίνει θρύψαλα.

Μέσα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες με δυσκολία απεγκλώβισαν το σώμα του 23χρονου που όπως όλα δείχνουν η τελευταία του σκέψη ήταν να μη χτυπήσει άλλον άνθρωπο. Η τροχαία Κηφισιάς θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκινήτου στην Τραπεζούντος ο οποίος επιχείρησε να στρίψει στην οδό Παύλου Μελά, όταν άκουσε τον τρομακτικό ήχο της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια με εξαιρετική προσοχή και ακρίβεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments