Αθλητισμός

Σέρχιο Κόκε: Πόνταρε – και έχασε – 6.801 ευρώ σε νίκη του Άρη (vid)

Σέρχιο Κόκε: Πόνταρε – και έχασε – 6.801 ευρώ σε νίκη του Άρη (vid)
Σέρχιο Κόκε: Στον... κουβά ο Ισπανός, αφού πόνταρε χθες σε νίκη του Άρη.

Σέρχιο Κόκε: Η αγάπη του Σέρχιο Κόκε για τον Αρη είναι δεδομένη αυτή την φορά όμως φρόντισε να το δείξει με άλλο τρόπο, καθώς πόνταρε σχεδόν 7.000 ευρώ (6.801 συγκεκριμένα) στον Αρη. Ο πρώην επιθετικός τον «κιτρινόμαυρων» τίναξε την μπάνκα στον αέρα για χατήρι της αγαπημένης του ομάδας και φρόντισε να το «ποστάρει» σε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συνοδεύοντας το βίντεο με την λεζάντα, «I cant be there but i feel is a day to make our Aris a present ante reeeee».

Δυστυχώς για τον Αρη και τον ίδιο, το 0-0 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την ρεβάνς στη Λεμεσό ενώ έστειλε και τον Ισπανό στον κουβά.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/sergio.contreraspardo.5/videos/vb.100011334493069/1139362786451527/?type=2&video_source=user_video_tab

Ο Κόκε θα μπορούσε να είχε κερδίσει το στοίχημα που έβαλε, αν ο Άρης ήταν πιο εύστοχος απέναντι στη Λεμεσσό. Ο Άρης ήταν κυρίαρχος απέναντι στην ΑΕΛ στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa League, όχι όμως και αποτελεσματικός. Έτσι το τελικό 0-0 του αφήνει ξεκάθαρα μια πικρή γεύση ενόψει του επαναληπτικού σε μια εβδομάδα από σήμερα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε δύο δοκάρια με τους Γιάννη Φετφατζίδη και Χαβιέρ Ματίγια, αλλά και δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Μπράουν Ιντέγε στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής σε μια φάση που οι «κίτρινοι»ζήτησαν πέναλτι όταν σε γύρισμά του η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυντικού. Από την πλευρά του η Κύπριοι απείλησαν ελάχιστα, έχοντας δοκάρι στο 69’ με τον Γκαζαριάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments